Novak Djokovici, în pas de defilare în finala Australian Open! Cifre extraordinare pentru jucătorul sârb

Novak Djokovici, în pas de defilare în finala Australian Open! Cifre extraordinare pentru jucătorul sârb

Novak Djokovici a avut probleme doar în primul set în semifinala de la Australian Open contra lui Tommy Paul. A pornit ca din pușcă, s-a distanțat la 5-1, însă americanul a avut o răbufnire și a egalat la 5! A fost un simplu foc de paie, pentru că Nole a făcut 6-5 și apoi break chiar dacă Paul a condus cu 30-0.

Novak Djokovici, a 10-a finală la Australian Open. Foto Getty images

Următoarele seturi nu au avut istoric. Chiar dacă nu a arătat cel mai bun joc al său sârbul s-a impus cu 6-1, 6-2 și s-a calificat în finala Australian Open. A fost a 10 victorie în tot atâtea semifinale disputate la Antopozi. Și a 27-a victorie consecutivă la turneul din emisfera sudică!

În calea lui Novak Djokovici se va ivi însă un jucător care îi poate face față pe suprafața de la Australian Open: grecul Stefanos Tsitsipas, care a trecut în 4 seturi de Khachanov. Pe lângă premiile impresionante și marele trofeu, meciul dintre cei doi mai are o miză uriașă: câștigătorul va deveni numărul 1 mondial! Cei doi s-au întâlnit de 12 ori până în prezent, fostul lider mondial conducând cu 10-2.

Se declară supermotivat

Sunt recunoscător suporterilor. Îmi dau atâta energie! Nu mai sunt atât de proaspăt ca la începutul turneului. Am muncit mult. Încerc să mă bucur de fiecare moment”, a spus sârbul la final.

Întotdeauna dau tot ce am mai bun, mai ales în Grand Slam-uri, pentru că, în acest moment al carierei, sunt turneele care contează cel mai mult pentru mine. Dar da, am putea spune că, anul acesta, am o motivație în plus. Din cauza accidentării și din cauza a ceea ce s-a întâmplat anul trecut. Vreau să fac totul ca la carte“, a explicat fostul lider ATP.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep, prima veste bună după o lungă perioadă: Situația paradoxală cu care se confruntă

2 VIDEO Lucrurile iau o turnură surprinzătoare în Rusia! Primii militari ruși luați prizonieri de gherila anti-Putin

3 Contraofensiva a început cu stângul? Ucraina ar fi atacat cu șase batalioane mecanizate și două batalioane de tancuri în sudul Donețkului / Rusia susțin…

4 Cum a devenit Austria fortăreața Rusiei în Europa / Amănunte greu de digerat despre o țară care s-a opus intrării României în Schengen

5 10.000 de fotografii și documente de pe laptopul lui Hunter Biden au apărut pe internet!