Novak Djokovici, petrecere stradală la Belgrad: Sârbii și-au aplaudat campionul în picioare VIDEO

Novak Djokovici, petrecere stradală la Belgrad: Sârbii și-au aplaudat campionul în picioare VIDEO

Novak Djokovici a cucerit Australian Open 2023, Grand Slam-ul cu numărul 22 din palmaresul său, luna trecută, mai precis pe 29 ianuarie , însă a amânat petrecerea dată în cinstea acestei victorii pentru weekend-ul care tocmai s-a încheiat.

După un consum fizic și mental uriaș, la Melbourne – misiunea sa a fost îngreunată și de o accidentare la coapsă – Nole nu prea a mai avut resurse și pentru o petrecere, imediat după terminarea întrecerii din Australia. Așa că, spre deosebire de anii trecuți, și-a celebrat succesul abia acum, alături de conaționalii săi. Djokovici a dat o veritabilă petrecere stradală în fața restaurantului său din Capitala Serbiei. Unde a fost montată o scenă pe care a apărut Novak, alături de familia sa. Fanii s-au adunat pentru acest spectacol și l-au aplaudat în picioare pe cel considerat, în acest moment, G.O.A.T-ul tenisului (n.r. - cel mai bun jucător al tuturor timpurilor), după cum Adevărul a explicat aici.

A egalat recordul lui Steffi Graf

De astăzi, Novak Djokovici a început săptămâna cu numărul 377 în fruntea ierarhiei ATP, de când joacă tenis în circuitul masculin. Ceea ce înseamnă că Nole tocmai a egalat recordul deținut până acum de nemțoaica Steffi Graf (53 de ani). Cât timp a jucat în circuitul WTA, Graf a adunat cele mai multe săptămâni, ca lider mondial în tenis: 377.

Djokovici o va devansa pe Steffi pe data de 27 februarie 2023, atunci când va ajunge la 378 de săptămâni pe locul 1 ATP.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”