Nu, acesta nu este băiatul lui Dragnea. Este băiatul franțuzoacei! Și-i zice lu' mă-sa „BOASA”

Nu, acesta nu este băiatul lui Dragnea. Este băiatul franțuzoacei! Și-i zice lu' mă-sa „BOASA”

Nu, acesta nu este băiatul lui Dragnea. Este băiatul franțuzoacei! Și-i zice lu' mă-sa „boasa”. Așa i se spunea secretarei de la Videle adusă peste noapte de Dragnea la Alexandria și instalată de-a dreapta sa la toate chermezele de după vânătoare: franțuzoaica. Iar cel din imagine, cu mustăcioară, deh, este fiul său, Darius Costin.

Darius Costin Dan, fiul lui Carmen Dan, are o multime de postari pe Facebook legate de mama sa. El a reusit si sa o dea de gol, dezvaluind ca l-a luat cu ea intr-o delegatie oficiala in Spania.

In 2014, pe cand era prefect in Teleorman, Carmen Dan l-a luat si pe fiul sau intr-o delegatia oficiala in Spania. Foarte mandru, tanarul a postat pe Facebook ca se afla in „sedinta” in Spania, numind-o pe mama sa drept „boasa” (femininul de la boss).

Dupa ce mama sa a devenit ministru de Interne, Darius Costin Dan si-a descoperit o pasiune subita tocmai pentru Pablo Escobar, celebrul mafiot columbian. El a distribuit un clip din filmul „Narcos” in care comenteaza admirativ una dintre vorbele celebre ale lui Escobar: „Banii sau plumbul”, scrie  Aktual24 .

Printre numeroase fotografii cu mama sa la diferite evenimente oficiale, Darius Costin Dan a postat si o imagine in care tine sa se mandreasca cu faptul ca conduce o masia VW cu volan pe dreapta.

Teleorman original, frate.






Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...