„Nu ai terminat nici măcar Bacalaureatul”/Mesajul lui Sorin Constantinescu pentru Călin Donca și fanii lui

„Nu ai terminat nici măcar Bacalaureatul”/Mesajul lui Sorin Constantinescu pentru Călin Donca și fanii lui

Călin Donca a devenit cunoscut în mediul online prin intermediul sfaturilor pe care le dă pe contul său de TikTok. Afaceristul vorbea des despre afacerile pe care le deține și dădea sfaturi de viață celor care îl urmăreau, lucru ce, în timp, l-au făcut să strângă o comunitate impresionantă de fani.

​Călin Donca a spus mereu că rezultatele de care se bucură acum sunt datorate muncii sale și a mărturisit, de mai multe ori, că sistemul educațional din România nu este unul care să îi învețe pe elevi să fie antreprenori.

Sorin Constantinescu îl pune la punct pe Călin Donca

Sorin Constantinescu și-a exprimat părerea în legătură cu acest subiect, precizând că, fără școală, nimeni nu poate ajunge să facă afaceri, deoarece aceasta oferă informațiile de bază care sunt necesare inclusiv din punct de vedere financiar.

De asemenea, a precizat că, în ciuda faptului că Donca a reușit acest lucru, succesul lui poate fi încadrat la cazuri izolate, iar tinerii, care încă nu știu ce vor să facă în viață, se lasă foarte ușor influențați de astfel de afirmații.

„Are un clip pe TikTok în care spune oamenilor «Nu învățați, nu mergeți la școală, că vă prostiți! Faceți afaceri!».Păi cum să faci afaceri, dacă tu nu ai niciun fel de educație, nu ai terminat nici măcar Bacalaureatul, nu ai nici cele mai mici noțiuni, nu știi matematică?!

Ce afaceri? Și, atunci, copiii ăia, care au 17, 18 ani și încă nu și-au făcut un rost în viață și nu știu încotro să uite, îl văd pe Călin Donca cu Lamborghini și zice Bă, dar asta înseamnă că așa e. Nu are rost să muncesc, nu are rost să învăț, așa că, trebuie să fiu patron! Și nu mai îl prinzi să muncească, adică nu mai vor”, a spus Sorin Constantinescu, în cadrul unui podcast.

Călin Donca și-a retras copiii de la școală

Orianda și Călin Donca sunt părinții a cinci copii și, în urmă cu ceva timp, au luat decizia de a-i retrage de la școală. Aceștia sunt educați acasă și recompensați pentru fiecare cerință pe care o îndeplinesc. Cei doi milionari din Brașov au decis să îi educe așa cum cred ei că este mai bine și să nu se mai bazeze pe sistemul educațional din România.

În cadrul unui video postat pe TikTok, Călin Donca a declarat că, în momentul în care a început să facă bani, a decis împreună cu soția lui să își împartă sarcinile foarte clar. Prin urmare, aceasta a rămas acasă, pentru a avea grijă de copii, în timp ce el se ocupă, în totalitate, de afacerile familiei, scrie protv.ro .



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?