„Nu am de gând să mă mărit nu cu el”/Raluka, primele amănunte despre relația cu iubitul ei, cu 20 de ani mai în vârstă

„Nu am de gând să mă mărit nu cu el”/Raluka, primele amănunte despre relația cu iubitul ei, cu 20 de ani mai în vârstă

Celebra cântăreață a făcut un pas important în relația cu partenerul ei, cei doi s-au mutat împreună. Raluka și iubitul ei au o relație discretă, bărbatul fiind mai în vârstă cu 20 de ani decât frumoasa artistă.

​Relația Ralukăi cu proprietarul unui resort de lux din Mexic a trecut la un alt nivel. Cei doi s-au mutat împreună, după ce bărbatul s-a stabilit în România.

La începutul anului trecut, Raluka, în vârstă de 34 de ani, a dezvăluit că este într-o relație cu un bărbat cu 20 de ani mai mare decât ea. Despre partenerul ei se știe că s-ar numi Guy Kouris și ar fi proprietarul unui resort de lux din Mexic.

Potrivit informațiilor din presă, bărbatul ar fi divorțat și ar fi tatăl a patru copii. Relația cu artista este una discretă, pe care aceasta preferă să o țină departe de ochii curioșilor.

Raluka nu prea vorbește despre relația ei, însă a dezvăluit că acum locuiesc împreună, căci iubitul ei s-a mutat în România, și nu mai sunt nevoiți să facă naveta.

Mai mult, artista a dezvăluit că își dorește un copil în viitor.
“Nu suntem la distanță, pentru că el s-a mutat în România. Stăm împreună chiar! (…) Nu mi-a făcut o surpriză, pentru că era totul planificat. (…)

Cu siguranță voi deveni mamă la un moment dat, doar că deocamdată trebuie să avem grijă de bebeluș, să am grijă de Ana. I-am zis că prima dată trebuie să treacă ea prin toată această frumusețe de emoție și după aceea eu am timp. Am atât de multă treabă, încât nu am timp”, a declarat Raluka pentru playtech.ro.

Cât despre căsătorie, Raluka spune că nu vrea să fie mireasă și nu îi surâde ideea să facă acest pas.

“Dacă te referi la însurătoare și măritiș, nu este stilul meu. Nu am de gând să mă mărit nu cu el, nu am de gând să mă mărit. Nu m-am visat niciodată mireasă. E visul fetelor, dar nu al meu”, a spus ea.

Cântăreața l-a prezentat pe iubitul ei părinților și a dezvăluit că atât el, cât și aceștia sunt fericiți: “Da. Și el e foarte fericit și părinții mei sunt foarte fericiți”, a spus vedeta.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?