Nu arată rău nici ea!/Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

Nu arată rău nici ea!/Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

Britanica Lorna Garnett a vorbit pentru presa din Anglia după ce a fost părăsită de soț pentru o ucraineancă refugiată pe care a primit-o în casa sa.

Sofia Karkadym este numele ucrainencei care a reușit în 10 zile să strice o căsnicie de 10 ani. Astfel, la începutul lunii mai, blonda refugiată a fost primită în locuința lui Tony Garnett și a soției sale Lorna, care au împreună și doi copii.

Cele două femei n-au rezistat mult timp împreună, Sofia fiind nevoită să plece din locuința aflată în orașul Bradford după o ceartă dintre ucraineanca din Lvov și gazda sa.

Ei bine, surpriza a venit de la Tony, bărbatul de 29 de ani hotărându-se să o urmeze pe Sofia și să-și părăsească familia.

Lorna a declarat ulterior că Sofia „și-a pus ochii de la început pe Anthony, a decis că îl vrea și l-a luat”.

Ea a adăugat: „Nu i-a păsat de devastarea care a fost lăsată în urmă. Tot ce știam s-a răsturnat în decurs de două săptămâni”.

„Am decis că este corect să pun un acoperiș deasupra capului cuiva și să-l ajut atunci când are nevoie disperată. Și așa m-a răsplătit Sofia pentru că i-am dat o casă”, a concluzionat britanica.






Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa