Nu e LINIȘTE în PSD! Ponta, întâlnire de TAINĂ! Dragnea, nervos ca un DICTATOR! Amănunte de CULISE!

Nu e LINIȘTE în PSD! Ponta, întâlnire de TAINĂ! Dragnea, nervos ca un DICTATOR! Amănunte de CULISE!

Nu e liniște în PSD! Și se pare că cineva, „cineva” ăla de l-a ajutat pe Dragnea să ajungă la 45%, îi trage preșul de sub picioare! Marți seară, după ce s-a dus la RTV să mai bage niște strâmbe, Ponta și-a chemat gașca de fideli la un restaurant din București. Javra a văzut că Dragnea lasă sânge și a început să amușineze!

Dragnea, marți, la ședința Biroului Permanent al Camerei Deputaților, l-a umilit pe Florin Iordache în momentul în care acesta a făcut greșeala să încerce să-i atragă atenția care este procedura de urmat la ceea ce voia „șefu” să propună. L-a întrebat, de față cu toți, dacă era la rând, la intervenție! Apoi, ca să-l umilească și mai rău, a insistat. Cică Iordache a bâjbâit ceva și n-a mai îndrăznit să ridice capul din hârtia pe care o avea în față, de rușine, până la finalul ședinței.

Asta a fost marți, dar e una care arată și mai mult cum se poartă Dragnea cu ceilalți „zei” ai PSD. Întâmplarea a avut loc înainte de 11 decembrie, în biroul lui Florin Iordache, la Camera Deputaților. Unde avea loc o discuție la care participau Dragnea, Iordache, Neacșu, Vlase și Pîslaru. Peste ei a intrat Gabriela Firea. Care era deja primar general. Dragnea s-a uitat la ea, a oprit-o din priviri și a întrebat-o dacă a fost chemată de cineva. Apoi, fără s-o lase să răspundă, i-a întrebat pe toți din încăpere dacă au chemat-o la discuții. Toți au negat și, cum ditamai primăreasa Capitalei nu s-a simțit să se retragă, a invitat-o să aștepte până termină ei de vorbit. Două ore și douăzeci de minute a așteptat duamna Găbița!

Acestea sunt primele. Mai urmează...


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA