Nu este exclusă varianta asta, politica românească are multe secrete murdare...

Nu este exclusă varianta asta, politica românească are multe secrete murdare...

Gata, s-a rupt definitiv și lanțul de iubire cu care Traian Băsescu a tot sperat că a ferecat pe vecie sistemul ticăloșit. Cel pe care fostul președinte jucător chiar nu are cum să uite că doar el l-a creat.

Maior l-a scăpat pe Băsescu de dosarul de turnător

Mai ales acum, când Traian Băsescu va păta paginile de istorie doar cu apelativul de turnător, cel de ”Petrov”. De acum înainte, lucrurile fiind cât se poate de clare… Sistemul l-a protejat, sistemul l-a făcut… Însă, în mod firesc, ar trebui mers până la capăt cu aflarea adevărului. Până ce se va găsi răspunsul și la marea întrebare despre cine a ascuns atâta amar de vreme dosarul de informator al Securității ceaușiste a ”sifonului” Traian Băsescu. Însă cum știm că sistemul chiar nu are niciun interes să treacă și la ”next level” al dezvăluirilor, o facem noi: George Maior!

Secretar de stat la Apărare…

Percepția generală este că, până ce să își dea demisia de onoare, primind în schimb recompensa Ambasadei din Statele Unite ale Americii, George Maior a fost ”dintotdeauna” șeful Serviciului Român de Informații. Dar lucrurile nu stau chiar așa… Inițiații sistemului știind bine cum a ajuns de fapt George Maior în fruntea celui mai important serviciu secret al țării. Și încă la un moment în care ”puiul de pesedist” Maior intrase în Opoziție, odată cu victoria ”dușmanului de moarte” Traian Băsescu la prezidențiale. Numai că, la acel moment Băsescu a surprins pe toată lumea – și mai ales pe cei mai apropiați colaboratori ai săi ! – prin halucinanta nominalizare făcută pentru conducerea Serviciului Român de Informații. Și când, călcând în picioare orice cutumă politică de până atunci, l-a desemnat în fruntea serviciului secret pe un reprezentant al Opoziției! De ce a făcut-o? Simplu… Pentru că, la momentul priopulsării sale în fruntea SRI, deja George Maior făcuse plata în avans… Prin achitarea de ”micul favor” solicitat personal de Traian Băsescu. Astfel că de dosarul său de colaborator al fostelor Informații Militare au mai rămas doar coperțile. Maior ascunzând restul… Pe când era secretar de stat la Ministerul Apărării Naționale și a supervizat transferarea arhivei actualei DGIA către ”civilul” CNSAS…

SURSA: National.ro /Cătălin Tache


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria