„Nu îşi putea ţine mâinile departe de mine!”/Jennifer Arcuri spune că a avut o aventură cu Boris Johnson timp de patru ani şi că îi trimitea fotografii topless

„Nu îşi putea ţine mâinile departe de mine!”/Jennifer Arcuri spune că a avut o aventură cu Boris Johnson timp de patru ani şi că îi trimitea fotografii topless

Jennifer Arcuri susţine că ea şi Boris Johnson s-au iubit în secret timp de patru ani şi că obişnuia să îi trimită fotografii topless . Blonda insistă că între ei există o „atracţie intelectuală”.

Femeia de 35 de ani spune că s-a „îndrăgostit” de actualul premier, în vârstă de 56 de ani, în timpul relaţiei lor, care ar fi durat din 2012 până în 2016.

Arcuri spune că ea şi Johnson au început aventura în timp ce el era la al doilea mandat la Primăria din Londra şi era căsătorit cu fosta sa soţie, Marina Wheeler - cu care are doi băieţi şi două fete.

Jennifer susţine că au făcut pentru prima dată sex în apartamentul ei de pe Shoreditch High Street, unde avea instalată o bară de dans, cu câteva ore înainte ca acesta să participe la deschiderea Jocurilor Paralimpice din Londra din 2012.

Antreprenor în domeniul tehnologiei, Jennifer a spus pentru Sunday Mirror că, la început el „nu putea să-şi ţină mâinile departe” de ea , iar spre sfârşitul relaţiei se întâlneau o dată pe săptămână. „Am avut o relaţie intimă timp de patru ani. L-am iubit şi am avut motive întemeiate, dar omul pe care credeam că îl ştiu nu mai există”, a mărturisit Arcuri.

Jennifer era studentă când l-a întâlnit pe Boris pentru prima dată, în 2011. S-a oferit apoi să devină voluntar în campania sa pentru primărie în anul următor. Arcuri spune că a existat o „scânteie evidentă” între ei încă de la început şi că au schimbat rapid numere de telefon. Au încept apoi să se plimbe pe la restaurantele din Capitală.

Ea a dezvăluit că după ce au făcut sex a Johnson nu a vrut să plece, dar a fost chemat. “I s-a spus că ar trebui să fie pe scenă în câteva ore”.

La doar câteva ore după ce şi-au manifestat sentimentele, Johnson era pe scenă alături de prinţesa Anne, prinţul William şi Kate Middleton. Ea susţine, de asemenea, că obişnuia să îi trimită poze în care apărea topless, pentru că el îi cerea fotografii îndrăzneţe.

Arcuri spune că aventura lor s-a încheiat în 2016: „Nu aveam să fiu un plan de rezervă sau ultima de pe lista sa”.

Mai târziu, în acelaşi an, a început o relaţie cu Matthew Hickey şi a rămas însărcinată.

Legătura dintre Arcuri şi Johnson a fost examinată public anul trecut, asta după ce ar fi fost acuzat că i-ar fi oferit un „tratament preferenţial” pentru afacerile sale în timpul celor opt ani cât a fost primar.

Anchetele au fost lansate de Primărie. Aşa s-a aflat că Arcuri a primit 126.000 de lire sterline din subvenţii publice şi a plecat în misiuni comerciale în Indonezia şi Israel chiar cu Johnson.

Premierul nu a confirmat, dar nici nu a negat aventura, scrie Okmagazine.ro .



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...