„Nu mai eram împreună”/Răsturnare totală de situație în cazul morții fostului iubit al Arynei Sabalenka. Povestea cu iz de telenovelă începe să iasă la iveală

„Nu mai eram împreună”/Răsturnare totală de situație în cazul morții fostului iubit al Arynei Sabalenka. Povestea cu iz de telenovelă începe să iasă la iveală

Răsturnare totală de situație în cazul morții fostului iubit al Arynei Sabalenka. Povestea cu iz de telenovelă începe să iasă la iveală.

Julija Mikhailova, fosta soție a lui Kolțov, are propria ipoteză despre moartea bruscă a hocheistului care se iubea cu jucătoarea de tenis Aryna Sabalenka:

Cel mai probabil, era beat. Din nefericire, jucătorii de hochei au problema asta. Au fost găsite sticle goale de alcool în camera în care stătea Konstantin. Camera avea un balcon cu priveliște la ocean. Probabil, Konstantin nu mai era conștient de acțiunile lui. Intenția lui nu era să se sinucidă. Sigur, i-ar fi putut trece orice prin cap, dar nu e niciun semn de sinucidere. Încă mai avem vechiul computer al lui Konstantin. Îi știu parolele și am reușit să intru pe contul lui de email. Știu că închiriase mai multe apartamente în diferite locații. De asemenea, închiriase o mașină pentru mult timp. Nu sunt semne de sinucidere”, a declarat Julija Mikhailova în presa din Belarus, potrivit Daily Mail.

Pe rețeaua X, Craig Shapiro, un cunoscut jurnalist apropiat circuitului WTA, susține că mai multe surse i-ar fi precizat faptul că Sabalenka nu mai era iubita lui Koltsov.

Mai mult, ea s-ar fi deplasat de la Indian Wells la Miami cu un avion privat în compania lui Grigor Dimitrov, nimeni altul decât fostul iubit al româncei Mădălina Ghenea.

În contextul acestor informații apărute public, Aryna Sabalenka a avut o primă reacție publică, recunoscând că nu mai era implicată într-o relație amoroasă cu Koltsov.

„Moartea lui Konstantin este o tragedie de neconceput și, într-o perioadă în care nu mai eram împreună, inima mea este frântă. Vă rugăm să respectați intimitatea mea și a familiei sale în această perioadă dificilă”, a precizat Sabalenka pe Instagram.



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?