„Nu mai suntem împreună”

„Nu mai suntem împreună”

Oana Radu a făcut anunțul cu puțin timp în urmă! Vedeta și soțul ei, Cătălin, au decis să meargă pe drumuri separate.

​Oana Radu este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară, aceasta făcându-se remarcată în 2012, atunci când a participat la Vocea României. Anii au trecut, cariera ei a înflorit, iar în viața sentimentală Oana s-a căsătorit cu Cătălin, bărbat pe care l-a cunoscut în sala de forță.

Cei doi au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc, însă în ultima perioadă s-a speculat că aceștia au decis să meargă pe drumuri separate. Totuși, pănă de curând, niciunul dintre ei nu a vorbit deschis despre acest subiect.

Oana Radu lămurește situația! Vedeta a anunțat despărțirea de Cătălin

Oana Radu a vorbit în cursul seii de sâmbătă, 18 noiembrie 2023, despre despărțirea de Cătălin. Aceasta a confirmat separarea, însă nu a vrut să ofere foarte multe detalii despre situația lor, deoarece încă nu se simte pregătită:

„Oameni și gagici faine, vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre frumoase! Mă simt datoare să vă răspund, fiindcă am primit această întrebare de nenumărate ori. Eu și Cătălin nu mai suntem împreună! Am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Nu suntem în cea mai bună perioadă din viața noastră, și cu siguranță înțelegeți de ce. Momentan nu mă simt pregătită să vorbesc despre subiectul acesta. Când lucrurile vor fi mai ușoare, cu siguranță voi face un storytime pentru voi. Până atunci, vă rog doar să ne respectați decizia și intimitatea. Vă mulțumim!”, a scris Oana Radu pe InstaStory.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

populare
astăzi

1 Cică în PSD ar fi în desfășurare o „lovitură de palat”...

2 „Gaura neagră a lui Ciolacu”, subiectul unui nou articol... Cam picant...

3 VIDEO Răsturnare de situație în cazul doctoriței românce ucisă în Franța?

4 Decizie penibilă a justiției din Ro / Tânăra din Gorj, condamnată la închisoare cu executare pentru că a păcălit un italian că se mărită

5 Frate, cine e asta? / Ar fi intermediat șpaga în Dosarul ASSMB, consilieră a lui Vâlcov și chiriașă în patru case de vacanță din Tenerife, Mallorca, Ma…