„Nu mai trimiteți poze nud!”

„Nu mai trimiteți poze nud!”

Femeile din Republica Daghestan din Caucazul de Nord din Rusia au fost avertizate să nu mai trimită fotografii nud partenerilor lor, deoarece poliția a sesizat o creștere a numărului de plângeri făcute de femei ai căror parteneri au profitat de ele.

Oricât de îndrăgostit ești, oricât de îndrăgostit ești de acest prinț, nu-ți pierde mințile! Nu excludeți o posibilă ceartă și o despărțire!”, a scris Gayana Garieva, purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Interne din Daghestan, pe canalul său Telegram, potrivit The Moscow Times .

Vai... uneori un prinț pe un cal alb se dovedește a fi un țap pe un măgar pricăjit sau chiar o brută care umblă cu obiceiuri de nemernic”, a adăugat ea.

Gayana Garieva

Garieva a făcut aluzie la primirea unui număr mare de cereri de ajutor juridic de la femeile locale ai căror foști parteneri au amenințat că vor publica – sau chiar au publicat – fotografiile și videoclipurile lor intime.

”Îți înțeleg temerile”

Îmi cereți ajutor, dar îmi legați mâinile cerând anonimatul. Îți înțeleg temerile, dar... nu pot face nimic fără ajutorul colegilor mei”, a spus purtătoarea de cuvânt.

Mai târziu, Garieva a declarat pentru postul de știri independent Podyom că postarea a fost „mesajul ei personal” către femeile din republică și nu reflectă poziția oficială a ministerului ei.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat