Nu o acuzaţi pe Thresa May, glumeşte Juncker cu ziariştii după ce s-a tăiat la bărbierit

Nu o acuzaţi pe Thresa May, glumeşte Juncker cu ziariştii după ce s-a tăiat la bărbierit

Jean-Claude Juncker a ţinut să explice miercuri că are un bandaj pe obraz pentru că s-a tăiat la bărbierit şi le-a cerut în glumă ziariştilor să nu pună această rană pe seama premierului britanic Theresa May, relatează Reuters.


Foto: (c) Yves Herman / REUTERS


În condiţiile în care în aceste zile există un unghi privind Brexitul aproape pentru orice la Bruxelles, şeful executivului comunitar s-a simţit obligat să le explice ziariştilor de ce poartă un bandaj pe obraz înainte de o întâlnire cu Theresa May. Era îngrijorat, a explicat, ca nu cumva presa să o acuze pe şefa guvernului britanic de un gest provocat de frustrare.


Foto: (c) Yves Herman / REUTERS


"Vă spun acest lucru ca să nu credeţi că dna May mi-a provocat această rană", le-a spus Juncker reporterilor în timpul unei scurte apariţii înainte de întâlnirea cu premierul britanic.


Foto: (c) Yves Herman / REUTERS


El a repetat, cu acest prilej, cu nu aşteaptă un progres notabil de la aceste discuţii, în contextul în care Theresa May face eforturi să-şi asigure sprijinul parlamentului pentru acordul de Brexit înainte de data oficială de ieşire din UE, 29 martie.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…