„Nu pot să merg!”/Nikita, imobilizată la pat după ce a fost bătută cu bestialitate în Centrul Vechi din Capitală

„Nu pot să merg!”/Nikita, imobilizată la pat după ce a fost bătută cu bestialitate în Centrul Vechi din Capitală

Mihaela Ispas, cunoscută în spațiul public drept Nikita, a fost bătută cu bestialitate în Centrul Vechi din București, iar acum este imobilizată la pat. Iată ultimele detalii despre starea de sănătate a femeii, potrivit protv.ro .

​Pe data de 16 februarie 2024, Nikita a fost atacată și bătută fără milă de un grup de indivizi, chiar sub ochii trecătorilor. Aflată la plimbare cu unul dintre prietenii săi, femeia a fost luată prin surprindere de respectivii bărbați care au început să o lovească în repetate rânduri.

Cu răni grave s-a ales și prietenul acesteia, Alexandru Tudor, iar agresorii le-ar fi furat atât telefoanele, cât și banii.

”Am avut o întâlnire cu un prieten care a abia a venit din Franța, să-mi compună niște piese, și m-am întâlnit cu el în Centru Vechi. La un moment dat am vrut să merg la mașină, iar atunci un grup de băieți a început să ne taie calea. Mi-au zis că ‘Băi, Nikito, tu ești’ și după m-am trezit cu pumni în față, în cap, în spate, m-a pus jos. După l-au luat pe tovarășul ăsta al meu, l-au umplut de sânge. M-au lăsat fără telefon, iar pe prietenul meu fără bani’, a spus Nikita pentru Spynews.ro.

Ulterior, Mihaela ispas a precizat că are nevoie de spitalizare, însă nu se poate deplasa din cauza rănilor. Mai mult decât atât, și-a exprimat și frica față de unitățile medicale din România, spunând că „există foarte multe boli în ziua de astăzi” și că nu vrea să riște.

”Nu putem să mergem la INML. Pentru că nu pot să mă mișc din pat. A venit salvarea la mine aseară. Cum să merg la INML, dacă eu nu pot să merg. Și eu merg cu el (n.r. cu Alexandru), împreună vom merge.

Avem nevoie de spitalizare. Numai că eu nu pot să stau internată în spital lângă aceste persoane pentru că există foarte multe boli în ziua de astăzi și nu suport să stau internată, să mă uit la unul, la altul”, a spus Nikita.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”