„Nu prea înțeleg legătura între ceea ce faceți dumneavoastră și ținuta aceasta”

„Nu prea înțeleg legătura între ceea ce faceți dumneavoastră și ținuta aceasta”

Mihaela Bilic, într-o ținută de polițistă sexi Cei peste 596 mii de urmăritori de pe Facebook și 190 de mii de pe Instagram au rămas surprinși în momentul în care au observat că pe paginile medicului nutriționist au apărut câteva imagini mai diferite. Mihaela Bilic a renunțat pentru o perioadă la postările serioase și a distribuit câteva fotografii cu ea, îmbrăcată într-un costum de polițistă sexi.

View this post on Instagram

A post shared by Mihaela Bilic (@doctorbilic)

Nutriționista de 53 de ani a purtat o ținută formată dintr-o pereche de pantaloni negri strălucitori, o bustieră neagră simplă și o bluză neagră din plasă, cu ornament din dantelă. Bilic a purtat ca accesoriu o șapcă de polițiști.

View this post on Instagram

A post shared by Mihaela Bilic (@doctorbilic)

„Good cop (n.r. polișistul bun)”, a scris ea în descrierea fotografiei.

Mihaela Bilic a mers la o petrecere tematică, iar internauții nu s-au așteptat să o vadă astfel. „Super sexi”, „Poliția nutriției”, „Fotomodel”, „Vă stă bine, frumoasă doamnă”, „O prințesă a medicinii”, „De ce nu o reprofilare?”, sunt câteva din mesajele primite de Mihaela Bilic de la internauți.

„Nu prea înțeleg legătura între ceea ce faceți dumneavoastră și ținuta aceasta”, a comentat o admiratoare de-a medicului nutriționist.

Bilic a spus că a avut probleme cu kilogramele în plus cu câțiva ani în urmă. La acea vreme, urma un tratament hormonal ca să rămână însărcinată, ceea ce a făcut-o să capete kilograme în plus. Ulterior, medicul a hotărât să țină o dietă pe bază de pește și legume. „După două săptămâni, nu mai aveam fantezii culinare, dorințe, pofte, am simțit dintr-o dată o mare eli­be­rare”, a afirmat ea la vremea respectivă.

Cel mai important lucru este moderația, a spus Mihaela Bilic.

„Cartofii prăjiți, merdenelele și croissantele sunt slăbiciunile mele. Am preferat să rabd o zi întreagă și să mănânc ce-mi place, decât să mănânc numai rădăcini și sa­late. Toată viața mea a fost o cură de slăbire, pentru că am avut mereu privilegiul de a-mi inventa ce dietă am vrut, de la cura de slăbire cu înghețată, din timpul rezidențiatului, o cutie de 600 kcalorii și atât, până la cura de slăbire cu două felii de pâine prăjită pe zi, după care nu am slăbit niciun gram. Nu mi-a ieșit întotdeauna, am variat de-a lungul vieții între 55 kg și 65 de kg la o înălțime de 1,70 m. Am trăit mereu la extreme și mi-a luat timp să fac pace cu mine”, a explicat Mihaela Bilic, citată de Wowbiz.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat