Nu se mai ascund! George Pușcaș și Alexandra Stan, un nou cuplu în showbizz-ul românesc GALERIE FOTO

Nu se mai ascund! George Pușcaș și Alexandra Stan, un nou cuplu în showbizz-ul românesc GALERIE FOTO

După ce a jucat pentru echipa națională a României în „dubla” cu Kosovo și Elveția din preliminariile Euro 2024, George Pușcaș placat în vacanță în Grecia împreună cu cântăreața Alexandra Stan.

Internaționalul român și Alexandra Stan, femeia care până de curând s-a iubit cu portarul lui Fenerbahce, nu s-au mai ferit și au postat pe rețelele de socializare mai multe imagini în care apăreau în ipostaze destul de intime, din vacanța de lux de pe insula miliardarilor, Mykonos.

Cei doi au apărut împreună în mai multe poze publicate pe Instagram. Sunt surprinși foarte apropiați, zâmbind larg. În urmă cu câteva zile, artista a postat pe internet o poză în care apare în tricoul cu numărul 9 al naționalei, însă abia acum fanii au înțeles mesajul pe care îl transmitea Alexandra Stan.

George Pușcaș a avut o relație cu Fabiola Matiuță, însă cei doi s-au despărțit la finalul lui 2020. În schimb, Alexandra Stan a divorțat în octombrie 2021 de Emanuel Necatu, după care s -a iubit cu artistul Alex Parker, dar și cu Altay Bayindir, portarul titular al echipei turce Fenerbahce.”

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?