„Nu urinaţi în direcţia Rusiei!”

„Nu urinaţi în direcţia Rusiei!”

„Nu urinaţi în direcţia Rusiei!” este mesajul scris cu litere de o şchioapă pe un panou postat pe malul unui râu care serveşte drept graniţă între Norvegia şi Rusia, iar trecătorii sunt informaţi că zona respectivă este supravegheată video de poliţiştii de frontieră, scrie The Barents Observer.

Foarte popular printre turişti, care vin aici să-şi facă selfie-uri, locul se află pe malul norvegian al râului Jakobselva (Voriema), iar teritoriul rus poate fi văzut cu uşurinţă la mică distanţă. Graniţa trece chiar pe la mijlocul râului, iar când nivelul apei scade, de la mal până la graniţa oficială rămân doar câţiva metri, scrie The Barents Observer .
„Semnul a fost pus probabil acolo de nişte oameni bine intenţionaţi, pentru a-i avertiza pe cei care trec prin zonă în privinţa unui comportament potenţial ofensator”, a comentat comisarul Jens-Arne Hoilund, de la Poliţia norvegiană de Frontieră. „Urinatul în natură nu este neapărat jignitor, dar depinde cum interpretezi. Aici, intră sub incidenţa legii care interzice comportamentul ofensator la graniţă”, a explicat Jens-Arne Hoilund.
În urmă cu câţiva ani, patru persoane au fost reţinute de poliţiştii de frontieră norvegieni după ce au aruncat cu pietre în direcţia Rusiei, iar iarna trecută o femeie a fost amendată cu 8.000 de coroane (aproximativ 770 de euro), după ce a fost filmată de o cameră de luat vederi în timp ce, urcată pe o grămadă de pietre, şi-a pus mâna stângă pe celălalt mal.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Rusu, solistul hitului „Iarba verde de acasă“, va sta în închisoare trei ani VIDEO

2 „Greu de înțeles! Greu de acceptat” / Care ar fi cauza morții astrologului Mădălina Manole la doar 39 de ani

3 Băăăă! / Avocata care i-a apărat pe Mike Tyson și pe Michael Jackson, cooptată în „echipa globală” de apărători ai fraților Andrew și Tristan Tate

4 Loredana Groza arată mai bine pe natural! Anca Țurcașiu i-a scos filtrele...

5 Bordelul din Apuseni unde partidele de sex erau filmate