Numărul autoturismelor care ies din țară pe la PTF Giurgiu-Ruse aproape s-a triplat

Numărul autoturismelor care ies din țară pe la PTF Giurgiu-Ruse aproape s-a triplat

Numărul autoturismelor care ies din țară prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Giurgiu-Ruse aproape s-a triplat față de zilele anterioare, în timp ce numărul camioanelor este în scădere, a declarat vineri, pentru AGERPRES, Cristina Onofrei, purtător de cuvânt a Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) Giurgiu.

"În ultimele 24 de ore au fost înregistrate, pe sensul de intrare în țară (...), 37 de autocare, 665 de autoturisme, 718 camioane și 234 de microbuze, iar pe sensul de ieșire din țară au fost înregistrate 50 de autocare, 1.650 de autoturisme, 626 de camioane și 79 de microbuze. De remarcat este faptul că numărul autoturismelor care ies din țară este de peste trei ori mai mare față de zilele trecute când ieșeau din țară în medie cinci sute de autoturisme pentru că foarte mulți români petrec sărbătorile pascale în Grecia sau Turcia, iar numărul camioanelor care ies din țară a început să scadă cu aproximativ 20% față de zilele anterioare, când la ieșirea din țară erau înregistrate aproximativ opt sute de camioane, pentru că în aceste zile aprovizionarea cu marfă este mai redusă", a precizat Cristina Onofrei.

Conform aceleiași surse, în perioada sărbătorilor personalul de la frontieră a fost suplimentat și se circulă pe trei artere la intrarea în țară și pe trei artere la ieșire, față de două artere la intrare și două la ieșire, cum se opera zilele trecute, timpul de așteptare la frontieră fiind de aproximativ zece minute.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Este timpul ca Vova să se îmbolnăvească”. Dezvăluirile unui oligarh rus despre uneltirile de la Kremlin împotriva lui Putin

2 VIDEO Trupele ucrainene au spart apărarea rușilor în regiunea nord-estică Harkov

3 Rușii sună să se predea, înainte de a ajunge pe front. Trimiși la război fără antrenament și fără mâncare: mărturii din prima linie

4 VIDEO Un nou „succes” / Rușii din filmare și-au aruncat în aer camarazii!

5 VIDEO Televiziunile rusești s-au întors împotriva oligarhilor: „Roman Abramovici să se ocupe de trupele aeropurtate, Potanin de tancuri”