Numărul morților în urma tragediei din din Colectiv a ajuns la 62

Numărul morților în urma tragediei din din Colectiv a ajuns la 62

Un tanar ce era internat de mai bine de o luna si jumatate la Spitalul de Arsi din Bucuresti a decedat astazi dimineata, transmite Digi 24. Numărul morților în urma tragediei din din Colectiv a ajuns la 62.

Conform sursei citate, tanarul a fost in stare critica mai bine de 6 saptamani.

Decesul tanarului a fost confirmat astazi dimineata de catre Ministerul Sanatatii.

O tanara in varsta de 36 de ani decedase, duminica noaptea, intr-un spital din Germania, unde fusese transferata de la Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar.

In urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoana.

In primele trei saptamani, care s-au scurs de la tragedie, au decedat alte 33 de persoane, numarul victimelor ajungand, pe 22 noiembrie, la 60. Duminica, o alta persoana a ajuns pe lista neagra, la care s-a adaugat si tanarul ce a murit azi-dimineata.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...