Numeroase celebrităţi, în primul videoclip oficial al piesei lui George Harrison "My Sweet Lord"

Numeroase celebrităţi, în primul videoclip oficial al piesei lui George Harrison "My Sweet Lord"

Mai multe celebrităţi, printre care fostul component al trupei Beatles, Ringo Starr, au făcut echipă pentru a-i aduce un omagiu lui George Harrison în primul videoclip oficial al hitului său din 1970 "My Sweet Lord", informează Reuters.

Harrison, care a murit în 2001, a lansat această piesă de pe albumul "All Things Must Pass" ca primul său single solo după destrămarea trupei Beatles.


Melodia a ajuns în fruntea topurilor din întreaga lume şi a reflectat explorarea de către Harrison a unor concepte ale spiritualităţii orientale şi a altor religii.


Videoclipul, lansat miercuri, este o parodie în care actorul din "Star Wars" Mark Hamill joacă rolul şefului unui serviciu secret care trimite doi agenţi speciali - interpretaţi de Fred Armisen şi Vanessa Bayer, cunoscută de la "Saturday Night Live" - într-o misiune metafizică de "a căuta ceea ce nu poate fi văzut", se indică într-un comunicat postat pe site-ul lui Harrison.

Peste 40 de muzicieni, actori şi comici apar în videoclip, pe post de agenţi speciali sau întruchipând alte personaje.

"Ideea a fost de a reprezenta vizual cântecul în timp ce aceşti agenţi şi inspectori tot ratează minunea metafizică din jurul lor", a explicat Lance Bangs, regizorul videoclipului, în comunicat.

Printre celebrităţile care apar videoclip figurează şi Jeff Lynne de la ELO (Electric Light Orchestra), Joe Walsh de la Eagles, regizorul de film Taika Waititi, precum şi actorii Jon Hamm, Rosanna Arquette şi Darren Criss.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...