Nunta anului în Regatul Unit: Pippa Middleton îi spune "da" milionarului James Matthews

Nunta anului în Regatul Unit: Pippa Middleton îi spune "da" milionarului James Matthews

Nu este chiar o nuntă regală, dar ceremonia prin care Philippa Charlotte "Pippa" Middleton, sora mai mică a ducesei de Cambridge, Kate Middleton, își unește destinul, sâmbătă, de cel al unui manager de fonduri de investiții milionar, James Matthews, are toate ingredientele pentru a fi considerată "nunta anului" în Regatul Unit al Marii Britanii, conform CNN.

La șase ani după ce aproape că și-a eclipsat sora mai mare la nunta acesteia cu prințul William, Pippa devine actrița principală la propria sa nuntă ce are loc la biserica St. Mark's din Englefield, Berkshire.

Pippa Middleton a făcut senzație la nunta surorii ei, Kate, cu prințul William, în 2011, cu o rochie mulată pe corp, înnebunitoare. Acum este rândul ei să fie mireasă, sâmbătă. Toți ochii vor fi, din nou, îndreptați spre rochia ei când îi va spune ''da'' lui James Matthews, un finanțator bogat, fost pilot de curse profesionist și moștenitor al titlului scoțian Laird de Glen Affric. Cei doi s-au logodit 17 iulie 2016.

Prințul William, duce de Cambridge și sora mai mare a Pippei, Kate, se numără printre invitații de seamă ai evenimentului. De asemenea, la nuntă vor participa și copiii cuplului princiar — prințul George, 3 ani, va avea rolul de paj, iar prințesei Charlotte, 2 ani, îi revine rolul de domnișoară de onoare.

Ducesa de Cambridge a recunoscut că este puțin emoționată când se gândește cum se vor descurca copiii ei la prima nuntă la care participă. Kate speră că vor avea un comportament exemplar, "dar la vârsta lor nu se știe niciodată", i-ar fi mărturisit ea unui invitat de la o recepție organizată recent la Palatul Buckingham.

De asemenea, pe lista invitaților se află și prințul Harry, fratele mai mic al lui William.

Nunta se va desfășura după o tematică scoțiană, în acordurile celebrelor cimpoaie și cu whisky de cea mai bună calitate, conform Daily Mail.

Mirele și mireasa au fost recent împreună la biserica din secolul XII unde se va desfășura ceremonia pentru a pune la punct ultimele detalii ale evenimentului. La doar câțiva kilometri distanță de biserica St. Mark's din Englefield se află reședința familiei Middleton, unde va fi organizată petrecerea de nuntă.

"Au trecut doi ani nebuni după nunta surorii mele, cu numeroase suișuri și coborâșuri, însă mă simt norocoasă că am reușit să-mi clădesc o carieră ca scriitoare", declara ea în 2013, după ce a publicat o carte și a început să colaboreze cu revista Vanity Fair. În toți acești ani care au trecut de la nunta lui Kate Middleton, Pippa, devenită celebră și o prezență frecventă în cercurile din înalta societate londoneză, a cunoscut mai mulți pretendenți însă i-a acceptat cererea în căsătorie lui James Matthews, 41 de ani, cu care are o relație de aproape 3 ani.

Însă la fel cum Pippa a atras toate privirile la nunta surorii sale Kate, la nunta sa atenția ar putea fi răpită de prezența actriței Meghan Markle, iubita prințului Harry, cel mai râvnit burlac britanic.

Eventuala sa apariție la brațul prințului Harry nu ar face decât să amplifice zvonurile că Regatul Unit se pregătește de o nouă nuntă princiară.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Incident sexual între Gabriel Oprea și Kovesi? / Evenimentul ar fi avut loc în fostul birou al lui Ceaușescu de …

2 O să aveți un șoc după ce veți citi povestea asta! Așa vi se fură țara, dragi români!

3 Val de vedete internate cu Covid la „Matei Balș”

4 „Mă simt mai bine” / Loredana Groza, postare din ambulanță

5 Citiți și voi ce manevre se fac pentru ca Leo de la Strehaia, fostul iubit al deputatei PSD Laura Vicol, să sc…