Nuntă mare în Regatul Iordaniei: Fiica Reginei Rania se mărită săptămâna aceasta

Nuntă mare în Regatul Iordaniei: Fiica Reginei Rania se mărită săptămâna aceasta

Prințesa Iman, fiica frumoasei Regine Rania a Iordaniei, se căsătorește duminică, pe 12 martie, în ceea ce se vrea a fi evenimentul anului în regat.

Suveranii Iordaniei, alături de cei patru copii ai lor

Regina Rania a Iordaniei, în vârstă de 52 de ani, a postat pe Instagram un videoclip emoționant cu imagini de arhivă ale fiicei ei, Prințesa Iman, în vârstă de 26 de ani, care se căsătorește săptămâna aceasta.

Prima dată când mi-am ținut fetița în brațe, am știut că viața mea nu va mai fi niciodată la fel. Într-o săptămână, ea va deveni mireasă. Draga mea Iman, sunt atât de fericită pentru tine și atât de mândră de tot ceea ce ești, a scris regina iordaniancă în mesajul care a însoțit video-ul respectiv.

Într-una dintre imaginile din clipul postat de mama ei, Prințesa Iman poate fi văzută purtând o frumoasă tiară argintie, despre care mulți presupun că este diadema pe care aceasta o va purta la nunta ei de duminică.

Tiara Reginei Rania, bijuteria aleasă de Iman în ziua nunții

Această diademă este aceeași tiară cu diamante pe care a purtat-o de multe ori Regina Rania în aparițiile ei la seratele cu pretenții.

Prințesa Iman jpeg

Soția Regelui Iordaniei și-a purtat prima dată tiara cu diamante cu ocazia unui spectaculos banchet de stat găzduit de regretata Regină Elisabeta a II-a și de către consortul ei, Prințul Philip, în 2001.

Prin urmare, această tiară regală are o legătură puternică cu Marea Britanie, bijuteria făcându-și debutul în prezența suveranei Angliei.

Este foarte probabil ca Prințesa Iman să poarte, așadar, această bijuterie care aparține mamei sale, la nunta ei, care are loc duminica aceasta. Iman este logodită cu Jimmy Thermiótis , în vârstă de 28 de ani, un om de afaceri venezuelean care s-a convertit la religia islamică pentru a se putea căsători cu fiica regelui hașemit.

Tânărul om de afaceri cu origini grecești a studiat Afacerile la Universitatea din Florida și a pus acolo bazele unei firme de succes, Outbound Ventures LLC. Prințesa Iman este al doilea copil al Regelui Abdullah al II-lea și al Reginei Rania ai Iordaniei. Viitoarea mireasă mai are o soră, Prințesa Salma, în vârstă de 22 de ani și doi frați: moștenitorul Coroanei, Prințul Hussein, în vârstă de 29 de ani, și Prințul Hashem, în vârstă de 18 ani.

Moștenitorul tronului, Prințul Hussein se va căsători, la rândul lui, în luna iunie a acestui an cu logodnica sa, saudita Rajwa Al Saif.

Rania, alături de Prințul Hussein și logodnica lui, Rajwa Al Saif

Rania, alături de Prințul Hussein și logodnica lui, Rajwa Al Saif

Această nuntă regală este una foarte importantă, căci este vorba despre mariajul viitorului rege al Iordaniei și despre viitoarea Regină a Iordaniei, una care-i va călca pe urme fashionistei și extrem de popularei Rania. În vârstă de 28 de ani, frumoasa arăboaică s-a născut la Riad, capitala Arabiei Saudite, și este fiica omului de afaceri saudit Khaled Al Saif, CEO al grupului privat Al Saif, și a soției acestuia, Azza Al Sudairi. Rajwa a studiat atât în Arabia Saudită, cât și în Los Angeles, obținând o diplomă de absolvire a Institutului de Fashion și Design din orașul californian.

Odată căsătorită cu Hussein, lui Al Saif îi va fi desemnat titlul oficial de Prințesă moștenitoare a Iordaniei, cu apelativul de Alteță Regală, și va participa la activitățile casei regale, așa cum a făcut și soacra ei, Regina Rania, pe când era doar prințesă moștenitoare.

Foto: Profimedia, Getty Images

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia