NYT: FBI a confiscat mai multe dispozitive electronice de la primarul New York-ului

NYT: FBI a confiscat mai multe dispozitive electronice de la primarul New York-ului

Două telefoane și un iPad au fost predate agenților în cadrul unei investigații privind posibila implicare a lui Eric Adams în corupție.

Eric Adams. Foto: EPA-EFE

Agenți ai Biroului Federal de Investigații al SUA (FBI) au confiscat mai multe dispozitive electronice de la primarul New York-ului, Eric Adams, în cadrul unei investigații privind posibila sa implicare în corupție, a relatat New York Times (NYT) vineri , citând surse.

Potrivit acestora, luni, ofițerii FBI l-au abordat pe Adams pe stradă și, după ce le-au cerut agenților de securitate ai primarului să se dea deoparte, i-au confiscat dispozitivele electronice: cel puțin două telefoane și un iPad.

"În calitate de fost ofițer de aplicare a legii, mă aștept ca toți angajații mei să respecte legea și să coopereze pe deplin cu ancheta. Voi continua să fac același lucru", a spus însuși Adams într-un comunicat. Primarul a mai subliniat că nu are „nimic de ascuns”.

Anterior, FBI-ul a percheziţionat casa Briannei Suggs, care era responsabilă cu strângerea de fonduri pentru campania electorală din 2021 a lui Adams. Oamenii legii bănuiesc că Adams ar fi primit donații ilegale, inclusiv de la reprezentanți ai autorităților turce.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat