O adolescentă din Galați printre cele 27 de victime ale incendiului din Capitală

O adolescentă din Galați printre cele 27 de victime ale incendiului din Capitală

O adolescentă de 17 ani din Galați este una dintre cele 27 de persoane decedate în urma incendiului de la Clubul Colectiv din Capitală, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galați, Emanuela Turcu. 

LIVE UPDATE Incendiu la clubul Colectiv din Capitală — Arafat: 27 de persoane au murit, 184 au fost transportate la spital, 146 au rămas internate (FOTO / VIDEO)

Potrivit acesteia, părinții fetei și o soră se află deja la București la Institutul de Medicină Legală, unde se află trupul neînsuflețit al tinerei. ,,Primăria Galați sprijină familia care și-a pierdut copilul în tragedia de la București. Se pune la dispoziție mașină pentru aducerea trupului neînsuflețit la Galați, loc de veci și tot ceea ce este necesar pentru funeralii. Primarul Marius Stan și Primăria Galați transmit condoleanțe familiei greu încercate', a spus Turcu.

Ea a precizat că trupul neînsuflețit al adolescentei Valentina Florea va fi adus luni la Galați și depus în capela Bisericii Vovidenia de lângă primărie. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Sf. Lazăr, unde primăria i-a asigurat locul de veci. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

2 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

5 Așa o fi, cum zice omul ăsta?