O adolescentă română de 16 ani a fost găsită în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni după ce a fugit din Germania

O adolescentă română de 16 ani a fost găsită în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni după ce a fugit din Germania

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Urziceni au identificat, la controlul de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, o minoră, semnalată ca fiind dispărută, alertă introdusă de autorităţile germane.

Adolescenta a fost identificată de polițiști la PTF Urziceni FOTO Poliția de Frontieră

„În data de 8 septembrie, în PTF Urziceni, judeţul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, o minoră, cetăţean român. Aceasta călătorea în calitate de pasager într-un microbuz care se deplasa pe ruta Germania - România. În urma verificărilor suplimentare, s-a constatat că adolescenta, de 16 ani, este semnalată ca minor dispărut, alerta fiind introdusă de către autorităţile germane, în aceeaşi zi, pe 8 septembrie", informează sâmbătă Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.

Conform sursei citate, poliţiştii de frontieră sătmăreni au luat legătura cu autorităţile germane care au menţionat faptul că alerta a fost introdusă în urma solicitării venite din partea mamei, care anunţase dispariţia fiicei sale de la domiciliul acesteia din Germania.

Având în vedere cele constatate, până la sosirea mamei, minora a fost încredinţată reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Satu Mare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat