O ambulanţă cu doi copii a rămas înzăpezită pe DN 22 Tulcea-Constanţa

O ambulanţă cu doi copii a rămas înzăpezită pe DN 22 Tulcea-Constanţa

O ambulanţă ce transporta doi copii din Tulcea la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa a rămas blocată în zăpadă miercuri dimineaţă de la ora 03,00, pe DN 22, la aproximativ 22 km de municipiul reşedinţă, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriţă, echipe de salvatori au plecat către locul indicat de echipajul de pe ambulanţă pentru a-i transporta în siguranţă pe cei doi copii la SCJU Constanţa.

O informare transmisă de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Constanţa arată că, miercuri dimineaţă, pe raza judeţului Constanţa erau închise şase drumuri naţionale (DN 3 Constanţa-Ostrov, DN 22C Murfatlar-Constanţa, DN 2A Ovidiu-Hârşova, DN 22 Ovidiu-limită hotar judeţul Tulcea, DN 22A Hărşova-Saraiu, DN 3C Constanţa-Ovidiu). De asemenea, sunt în continuare închise A2 şi A4, iar pe DN 38 Agigea-Negru Vodă se circulă cu restricţie de tonaj de maxim 3, 5 tone.

Între Valul lui Traian şi Constanţa se circulă controlat, cu echipaje de poliţie şi utilaje de deszăpezire antemergătoare. AGERPRES / (AS - autor: Dan Mihăescu, editor: Irina Poenaru, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cartea Proastei, la fel ca ea: Plină de erori de scriere, gramaticale, dezacorduri

2 ULTIMA ORĂ Noi reguli la schimbarea furnizorului de energie electrică / Consumatorii casnici vor trebui să comun…

3 Judecați voi / 31 de deputați USR PLUS, inclusiv Dan Barna, s-au opus finanțării schitului românesc de la muntel…

4 ULTIMA ORĂ Detalii de culise / Începe „Operaţiunea renumărarea voturilor de la Sectorul 1”

5 VIDEO Scandal între Şoşoacă şi Cartianu: Caricatură! / Mahalagioaică!