O ambulanță, un autobuz și trei autoturisme implicate într-un grav accident pe un bulevard din Galați

O ambulanță, un autobuz și trei autoturisme implicate într-un grav accident pe un bulevard din Galați

Circulația a fost blocată pe un bulevard din Galați în urma unui accident în care s-au ciocnit cinci autovehicule: o ambulanță, un autobuz și trei autoturisme.

Traficul este blocat, iar poliția face cercetări la fața locului FOTO: Arhivă

Potrivit IPJ Galați, un accident rutier grav a avut loc vineri, 23 decembrie, la ora 15.40, pe bulevardul George Coșbuc din municipiul Galați.

Incidentul s-a produs la intersecția dintre bulevardul George Coșbuc cu strada Tecuci. Au fost implicate un număr de cinci autovehicule, dintre care o autospecială de la Serviciul Județean Ambulanță Galați, trei autoturisme si un autobuz.

„În urma acestei eveniment rutier, autospeciala de la Ambulanță s-a răsturnat și a fost rănită ușor o persoană din aceasta. Traficul rutier este oprit la acest moment. Va fi întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă”, a anunțat Inspectoratul Județean de Poliție Galați.

Accident grav între un autobuz și o mașină în Galați

Un alt accident în care a fost implicatun autobuz a avut loc cu o zi înainte, la Galați.

Joi, 22 decembrie 2022, la ora 21.00, Poliția Galați a fost sesizată prin Apel Unic de Urgență 112, cu privire la faptul că pe strada Brăilei din municipiul Galați în apropiere de intersecția cu strada Constructorilor a avut loc un eveniment rutier.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, care au ajuns la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

„Un bărbat cu vârsta de 23 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Constructorilor, la intersecția cu strada Brăilei, nu ar fi respectat culoarea roșie a semaforului și a pătruns pe această arteră rutieră, moment în care a intrat în impact cu un autobuz, condus de un bărbat cu vârsta de 49 de ani, care se deplasa pe banda 2, dinspre bulevardul George Coșbuc spre Inelul de Rocadă”, a transmis IPJ Galați .

În urma impactului, autobuzul a acroșat un alt autoturism, care era condus de o tânără de 22 de ani, și care se deplasa pe banda 3, în aceeași direcție cu autobuzul, după care, autobuzul a pătruns pe scuarul din zona mediană.

Rezultatul a fost negativ la conducătorul auto de 23 de ani și după testarea cu aparatul Drugtest.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Încercați să deschideți negocierile, implicați-i pe chinezi și puneți arma pe masă”

2 Vă prezentăm imagini cu noi consilieri aleși în Burnley și Leeds...

3 O știre pozitivă despre România

4 Cele mai noi date despre pensionarii din România

5 VIDEO Dacă imaginile sunt reale, este cel mai mare dezastru înregistrat de ruși de la invadarea Ucrainei...