O badantă româncă e căutată de surori în Italia. De două luni nu se știe nimic despre ea

O badantă româncă e căutată de surori în Italia. De două luni nu se știe nimic despre ea

Ionela Sicu, în vârstă de 42 de ani, care lucrează în zona orașului Torino ca badantă, este căutată de surori după ce aceasta nu a mai putut fi contactată de familie din data de 28 ianuarie.

De două luni nu se știe nimic despre femeie. Foto: Facebook/ Ionela Sicu

Vorbeam destul de des pe Messenger, prin mesaje scrise sau video, iar de pe data de 28 ianuarie nu am mai reușit să luăm legătura cu ea. Nu mai este prezentă pe rețelele de socializare, iar telefonul este închis”, a transmis Adina, una dintre surorile femeii dispărute, conform Rotalianul.

Conform familiei, femeia a lucrat în ultima vreme la un cuplu de vârstnici, iar la finalul lunii ianuarie aceasta își căuta un alt loc de muncă .

Ne gândim la tot ce e mai rău, ni se pare deosebit de îngrijorător să nu ia legătura cu noi în tot acest timp. Apelăm la ajutorul oamenilor, poate cineva a văzut-o sau știe unde se află. Așteptăm o veste de la ea, ne-am dori să știm dacă e sănătoasă și dacă e totul în regulă cu ea”, a mai adăugat sora acesteia.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sau dacă au văzut-o sunt rugate să lase mesaj în privat pe pagina de Facebook: Adina Vrote (Elena).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Document confidențial / Magistrații au jupuit statul de un miliard de euro, dându-l în judecată și apoi câștigând. Pretențiile câștigate, încă neachitat…

2 În ce țară trăim? / Un document după citirea căruia vomiți de scârbă / Uriașa listă a privilegiilor unui magistrat

3 VIDEO Priviți, coloană blindată rusească, făcută scrum la zeci de kilometri în spatele frontului din sud

4 „Halep s-a dopat“ / Un „guru” al presei românești admite o realitate dură pe baza probelor

5 Foarte interesante amănunte...