O barjă ucraineană a scufundat o șalupă a Poliției de Frontieră Română/Un poliţist de frontieră care se afla pe ponton a fost rănit ușor

O barjă ucraineană a scufundat o șalupă a Poliției de Frontieră Română/Un poliţist de frontieră care se afla pe ponton a fost rănit ușor

O ambarcaţiune a Poliţiei de Frontieră Română a fost avariată de o barjă din Ucraina, în zona Chilia, iar un poliţist de frontieră care se afla pe ponton a fost rănit ușor.

nsula Tătaru, brațul Chilia, Delta Dunării, granița cu UcrainaFoto: Andrey Nekrasov / Zuma Press / Profimedia Images

O barjă ucrainiană împinsă de un împingător sub pavilion Portugalia a fost scăpată de sub control și a lovit atât pontonul de pasageri, cât și pe cel al Poliției de Frontieră din Chilia Veche, potrivit Dobrogea Live.

Ambarcațiunea poliției de frontieră a fost băgată sub ponton și s-a răsturnat.

Purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă, Andrei Ene, a declarat că evenimentul a avut loc marţi în jurul orei 12 în zona Chilia.

  • „Un convoi format dintr-un împingător şi o barjă a lovit un ponton al Poliţiei de Frontieră şi o ambarcaţiune a noastră şi alt ponton al unei societăţi comerciale. Au fost produse avarii pontonului şi ambarcaţiunii.
  • De asemenea, un poliţist de frontieră, aflat pe ponton, a fost rănit uşor şi a fost transportat la Spitalul judeţean Tulcea pentru investigaţii suplimentare”, a declarat Andrei Ene, citat de news.ro.

Cazul este cercetat de către Căpitănia Tulcea.



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?