O bătrână care și-a ucis soțul bolnav în stadiu terminal, acuzată de crimă. Cei doi soți plănuiseră moartea

O bătrână care și-a ucis soțul bolnav în stadiu terminal, acuzată de crimă. Cei doi soți plănuiseră moartea

O femeie în vârstă de 76 de ani care și-a împușcat mortal soțul bolnav în stadiu terminal, la un spitalul din Daytona Beach (SUA), sâmbătă dimineața, a fost acuzată de crimă, potrivit site-ului Volusia County Corrections, citat de news-journalonline.com .

Ellen Gilland este acuzată că și-a ucis soțul FOTO Volusia County Corrections

Pe numele femeii au fost formulate trei capete de acuzare după atacul cu o armă mortală săvârșit de femeie. Ellen Gilland este reținută la închisoarea din Volusia County.

Șeful poliției din Daytona Beach, Jakari Young, a declarat, într-o conferință de presă, că autoritățile cred că cei doi bătrâni ar fi plănuit împușcăturile cu aproximativ trei săptămâni în urmă.

Bărbatul ar fi vrut, dar nu a avut puterea să se sinucidă

Jerry (77 de ani), soțul femeii, era bolnav în fază terminală. Bărbatul ar fi intenționat să tragă el însuși cu arma.

Nu a avut puterea, așa că ea a trebuit să o execute pentru el”, a explicat polițistul.

Ofițerii care investighează uciderea bărbatului au vorbit cu trei martori, care au declarat că au văzut-o pe femeie poziționată în spatele patului soțului ei și îndreptând arma spre ușă, după cum se arată într-un raport al poliției, publicat luni.

Gilland nu a amenințat că va împușca pe altcineva, dar nu a lăsat arma jos în timp ce ofițerii de poliție încercau să negocieze predarea ei.

Femeia plănuise să întoarcă arma împotriva sa, dar nu a putut să meargă până la capăt, a explicat polițistul.

Confruntarea dintre Ellen Gilland și polițiști a durat aproximativ 3,5 ore.

Cum s-a desfășurat intervenția

Echipele SWAT au desfășurat un dispozitiv de distragere a atenției, apoi ofițerii au intrat și au electrocutat-o pe Gilland, care apoi a tras un foc de armă, lovind tavanul. Femeia a aruncat apoi arma și a fost reținută, fără alte incidente, potrivit raportului.

Deocamdată nu este clar cum a intrat femeia în spital cu arma.

Suntem devastați de tragedia care a avut loc astăzi în campusul AdventHealth Daytona Beach, iar rugăciunile noastre sunt alături de cei afectați. Suntem recunoscători Departamentului de Poliție din Daytona Beach pentru că a ajutat la asigurarea siguranței pacienților noștri, a membrilor echipei și a vizitatorilor”, a transmis, luni, către The News-Journal, David Breen, purtător de cuvânt al AdventHealth Daytona Beach.

Amintim că, tot luna aceasta, un american din vestul Statelor Unite în vârstă de 42 de ani şi-a împuşcat cei cinci copii, soţia şi soacra şi apoi s-a sinucis .

Anul trecut, un complet de judecată din oraşul american Portland a găsit-o vinovată de împuşcarea soţului pe autoarea unor romane de dragoste, care a scris şi un eseu intitulat „Cum să-ţi ucizi soţul”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia