O brățară purtată de Ivanka Trump generează o dezbatere privind conflictul de interese din jurul tatălui său

O brățară purtată de Ivanka Trump generează o dezbatere privind conflictul de interese din jurul tatălui său

O brățară de aur purtată de una dintre fiicele lui Donald Trump în timpul unei apariții la televizor a generat o dezbatere despre modul în care președintele ales al SUA va gestiona rolul său dual de prim om în stat și de businessman, relatează DPA.

Ivanka, 35 de ani, a purtat o brățară în valoare de 10.800 dolari, creată de propria sa companie de bijuterii, "Ivanka Trump Fine Jewelry", în timpul unui interviu pentru emisiunea "60 minutes", duminica trecută, în care a apărut alături de tatăl ei și de alți membri ai familiei.

Luni, compania Ivankăi a trimis un email promoțional, însoțit de o fotografie a acesteia în care apare purtând brățara în timpul emisiunii, ce a fost urmărită de 20 de milioane de oameni.

"StyleAlert: Ivanka Trump poartă brățara favorită din colecția Metropolis la emisiunea 60 Minutes", se indica în email-ul primit și de jurnaliști — dintre care unii s-au grăbit să critice strategia de marketing a fiicei lui Trump. "Se întâmplă deja: Familia Trump vede președinția Statelor Unite ca pe o oportunitate de marketing", scria jurnalistul Eric Lipton, de la New York Times, într-o postare pe Twitter.

Nu este însă prima dată când Ivanka este criticată de către presă: în luna iulie ea a fost blamată pentru că și-a promovat o rochie din propria colecție la unul din evenimentele de campanie ale tatălui său.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /