O bunicuță de 94 de ani din China își apără vecinii cu tehnici de kung-fu

O bunicuță de 94 de ani din China își apără vecinii cu tehnici de kung-fu

Deși are 94 de ani, nimeni nu îndrăznește să se pună cu Zhang Hexian, o bunicuță din China care a devenit senzația rețelelor de socializare datorită agilității și tehnicilor sale precise de kung-fu, relatează luni EFE.

Sursa foto: facebook.com/XinhuaNewsAgency

Imaginile video și pozele cu această nonagenară care, potrivit presei locale, își protejează vecinii și ia parte la confruntări, au devenit virale în ultimele zile, astfel încât bătrâna și-a făcut mulți admiratori.

Agenția Xinhua a publicat un interviu cu fiul acestei femei care locuiește în municipalitatea Ninghai, din provincia Zhejiang, care a povestit că mama lui practică de la vârsta de 4 ani artele marțiale, pe care le-a învățat de la tatăl ei.

În fiecare zi, a spus el, se trezește la 5 dimineața, face exerciții de kung-fu și mănâncă tăiței la micul dejun sau supă de orez. De când a murit soțul ei în urmă cu câțiva ani își cultivă propriile legume, taie lemne și gătește.

Sursa foto: facebook.com/XinhuaNewsAgency

"Mama mea nu a fost niciodată la spital și se recuperează după un guturai ocazional dormind puțin", a mai spus fiul ei, care a dat asigurări că bătrâna nu ia niciun fel de vitamine sau suplimente alimentare.

Ca anecdotă, Feng a povestit cum mama lui a fost atacată de trei hoți pe munte și cum, după ce a doborât doi dintre ei, al treilea a fugit mâncând pământul.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…