O Cârpă politică/Procurorul-general Tiberiu Niţu, preşul Antenei3/După informaţia legată de ginerele lui Băsescu, Niţu le-a mai dat o mână de ajutor slugilor lui Voiculescu

O Cârpă politică/Procurorul-general Tiberiu Niţu, preşul Antenei3/După informaţia legată de ginerele lui Băsescu, Niţu le-a mai dat o mână de ajutor slugilor lui Voiculescu

Săptămâna trecută procurorul-general al României, Tiberiu Niţu, a lăsat să-i scape aşa, ca o virgulă pusă greşit, ştearsă de toţi, dar folosită doar de Antena3 pentru a-şi justifica aberaţiile, că în legătură cu anumite înscrisuri care aparţin lui Radu Pricop, ginerele preşedintelui, se fac nişte expertize. 

Iar ştirea emanată imediat de casele de manipulare a fost:

Procurorii suspectează că actele folosite de ginerele lui Traian Băsescu, Radu Pricop, pentru retrocedările din Pitești, ar putea fi unele false, motiv pentru care fac expertize.

 Procurorul general al României, Tiberiu Nițu, a declarat, miercuri, că se analizează efectuarea unei expertize în acest caz.

"Din câte știu eu, se analizează această variantă de anchetă. Despre o expertiză știu că se discută, dar nu știu dacă e grafică sau de altă natură", a spus procurorul general.

La data de 26 mai anul acesta, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a început urmărirea penală pe numele lui Radu Pricop, pentru suvârșirea infracțiunilor de fals și uz de fals.

La acest sfârşit de săptămână, acest slugoi politic, izina negocierilor Băsescu-Ponta pe justiţie, i-a omologului său de la Antena3, Radu Tudor, un nou bileţel în baza căruia acest post să-şi continue, cu iz de credibilitate, intoxicările.

Iată cum a sunat ştirea publicată de casele de manipulare după prezentare:

DOCUMENT! Parchetul General, dezvaluiri despre Bercea Mondial. SRI, incriminat!

Radu Tudor a prezentat in cadrul emisiunii ”Punctul de intalnire”, de la Antena 3,  mai multe documente oficiale remise de  catre Parchetul General, în care sunt prezentate toate dosarele in care  Bercea Mondial este inculpat, fiind  detaliate si infractiunile sale. În schimb, cea mai importanta  precizare a Parchetului este ca  in cadrul dosarelor,  procurorii au beneficiat de sprijinul SRI pentru interceptări dar si de sprijinul DGIPI,dupa cum se vede si in documentul atasat.



Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă