O carte misterioasă, devenită best-seller în SUA. Zvonul că ar fi scrisă de o cântăreață celebră

O carte misterioasă, devenită best-seller în SUA. Zvonul că ar fi scrisă de o cântăreață celebră

O carte cu autor necunoscut face ravagii în Statele Unite ale Americii. Nu are nici titlu, nici autor, iar prețul este piperat. Cu toate acestea, momentan disponibil în precomandă, romanul se vinde ca pâinea caldă. Isteria a pornit după ce, în mediul online, fanii unei celebre câtărețe americane au lansat zvonul potrivit căruia scriitura i-ar aparține.

Cartea misterioasă care face ravagii în Statele Unite FOTO Twitter

Nimeni nu știe ce carte de „nonficțiune” urmează să lanseze cunoscuta editură Macmillan, în colecția Flatiron, în luna iulie a acestui an. Pe site-ul lor a apărut, recent, listat un roman denumit „4C Untitled Flatiron Nonfiction Summer 2023”. Deși, în aparență, nu ar exista niciun indiciu cu privire la autor sau conținut, se pare că fanii unei faimoase cântărețe s-au grăbit să facă specualații.

Presupusele memorii ale lui Taylor Swift

După ce pe internet s-a răspândit zvonul că scriitura i-ar aparține lui Taylor Swift, fanii s-au „înghesuit” pentru a obține o copie. Încântați peste măsură, „Swifties” au început să plaseze numeroase precomenzi. Fanii sunt aproape siguri de faptul că misterioasa carte va fi o autobiografie a cântăreței, în vârstă de 33 de ani, notează The Guardian .

De unde această concluzie?

Data de lansare și anume, 9 iulie, se potrivește și cu data menționată în versurile piesei Last Kiss a lui Swift, o piesă de pe al treilea album al ei, Speak Now. Swift urmează să lanseze acel album pe 7 iulie, ca parte a proiectului ei „Versiunea lui Taylor” de a reînregistra cele șase albume pe care le-a făcut pentru casa de discuri Big Machine, condusă de directorul muzical Scooter Braun, un bărbat pe care Swift îl disprețuiește.

Fanii speculează, de asemenea, că decizia lui Swift de a folosi „draga cititor” în anunțul ei pentru lansarea albumului Speak Now (Versiunea lui Taylor) a fost un indiciu că va urma o carte.

Cartea misterioasă este disponibilă pentru precomandă la prețul de 45 de dolari. În prezent se situează în top 10 al vânzărilor de cărți Amazon, fiind chiar pe locul 2. De aemenea, este numărul 1 în topul de precomenzi al Barnes & Noble.

Aceata fost descrisă de reprezentații editurii ca o „biografie sau autobiografie” care ar prezenta 40 de fotografii color. Va avea un tiraj inițial de un milion de exemplare și o dată de lansare globală (9 iulie). Numărul mare de exemplare și timpul scurt de livrare sugerează că va fi un autor celebru .

Aceasta nu este o carte politică, este un titlu distractiv, de sărbătoare și se va înclina puțin mai mult către tineri, dar este pentru oameni de toate vârstele. Va fi de atracție globală și va avea o publicitate masivă. S-ar putea compara cu memoriile lui Matthew Perry... și puțin cu Spare a Prințului Harry”, se arată într-un document al editurii.

Speculațiile ar putea fi eronate

Indiferent de puținele detalii, hashtag-ul #TaylorSwiftBook de pe TikTok are acum peste un milion de vizualizări, întrucât fanii continuă să își împărtășească teoriile și entuziasmul față de o carte despre care, în realitate, nu știu nimic.

În timp ce reprezentanții editurii au refuzat să comenteze speculațiile apărute, publicația Variety a raportat, cu certitudine, că autorul misterios nu este Taylor Swift, așa cum se zvonește.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…