O copilă de 12 ani a mers înjunghiată un kilometru şi jumătate după ajutor. Tatăl i-a ucis sora, iar ea a scăpat după ce s-a prefăcut moartă FOTO VIDEO

O copilă de 12 ani a mers înjunghiată un kilometru şi jumătate după ajutor. Tatăl i-a ucis sora, iar ea a scăpat după ce s-a prefăcut moartă FOTO VIDEO

Juan Bravo-Torres, în vârstă de 39 de ani, şi-a înjunghiat pănă la morte fiica mai mică, apoi a atacat-o şi pe cea mai mare cu un cuţit în timp ce aceasta dormea, ​​în casa lor din Longwood, a afirmat sergentul de poliţie Derek Chenoweth, conform New York Post .

În timp ce agresorul a mers să îşi ia un alt cuţit, fata a ieşit din dormitor şi şi-a găsit de 4 ani întinsă pe podea, pe hol, au spus ofiţerii.

Copila în vârstă de 12 ani s-a luptat cu tatăl ei, iar în cele din urmă s-a prefăcut moartă, după ce a fost şi ea înjunghiată de câteva ori.

Bărbatul şi-a târât apoi fiicele într-o baie şi a stins lumina, apoi a încercat să se sinucidă, rănindu-se la braţe şi gât.

Eva, 4 ani (decedată) şi sora ei Alina, 12 ani (rănită) Foto: Univision

După ce acesta şi-a pierdut cunoştinţa, fata de 12 ani a fugit de acasă, plină de sânge, şi a mers aproximativ un kilometru şi jumătate până la un restaurant McDonald's, unde lucra mama ei.

Ajunsă acolo, fata a povestit cele întâmplate, iar un angajat a alertat imediat autorităţile.

Poliţiştii au spart uşa pentru a intra în locuinţă, iar în baie au descoperit trupul copilei de 4 ani şi pe bărbatul inconştient.

Acesta a fost transportat de urgenţă la spital, unde se află în stare critică.

Bravo-Torres, care este acuzat de omor şi tentativă de omor, urma să fie prezentat în instanţă luni, dar audierea a fost anulată după ce a intrat în operaţie de urgenţă, potrivit WESH-2.

Chenoweth a fost uimit de curajul şi determinarea fetei în ciuda evenimentelor oribile care s-au petrecut.

„Curajul pe care l-a avut această tânără de 12 ani este pur şi simplu remarcabil. Este posibil ca adulţii să nu fie în stare să ia o astfel de decizie. Şi această copilă de doar 12 ani a făcut asta şi este în viaţă astăzi datorită alegerilor pe care le-a făcut”, a spus el.

Chenoweth a spus că autorităţile au răspuns anterior la un incident intern care l-a implicat pe Bravo-Torres la domiciliu în 2011.

Vecinii şi ofiţerii de poliţiei au lăsat flori în faţa reşedinţei unde s-a petrcut tragedia.

Avocatul lui Bravo-Torres, Jeff Dowdy, a spus că se aşteaptă ca procurorii să ceară pedeapsa cu moartea în acest caz.

Fetiţa de 12 ani se află încă în secţia de terapie intensivă în stare critică, dar poliţia a spus că starea ei se îmbunătăţeşte.

O pagină GoFundMe a fost creată pentru a sprijini financiar familia fetelor. Banii vor fi folosiţi pentru a acoperi costurile de înmormântare, pe cele medicale dar şi pentru cheltuieleile de care mama va avea nevoie ca să îşi întreţină fiica cât timp îşi ia liber de la serviciu. Cu un obiectiv de 20.000 de dolari, pagina GoFundMe a strâns 11.800 de dolari până luni după-amiază, conform Click Orlando .

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 VIDEO George Simion, derapajul disperării? / Ți-au slăbit șuruburile, țărănușule?

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Halep, decizie majoră pentru French Open: Simona are de acum o singură șansă să joace la Paris

5 Câte rachete supersonice are Rusia pe stoc, potrivit estimărilor ucrainene