O copilă din SUA a fost găsită la aproape 6 ani după ce a fost răpită. Cazul a fost prezentat într-un documentar Netflix

O copilă din SUA a fost găsită la aproape 6 ani după ce a fost răpită. Cazul a fost prezentat într-un documentar Netflix

Kayla Unbehaun din South Elgin, în vârstă de 15 ani, a fost găsită în Carolina de Nord la aproape șase ani după ce a fost răpită de propria mamă, relatează NBC Chicago.

Kayla Unbehaun a fost găsită. Foto Facebook/ National Center for Missing & Exploited Children

Fata avea 9 ani când a fost răpită din South Elgin de către mama sa care nu avea drept de custodie, Heather Unbehaun, în anul 2017, a precizat Centrul Național pentru Copii Dispăruți și Exploatați (NCMEC), conform CBS News.

În anul 2019, tatăl fetei, Ryan Iskerka, a vorbit cu CBS 2: „Ea a avut-o în weekendul de dinaintea zilei de 4 iulie și acea zi, cred, a căzut marțea”, afirma bărbatul la acea vreme.

Când a mers pe 5 iulie 2017 pentru a o lua pe fiica lui a aflat că Heather Unbehaun plecase cu micuța cu o zi înainte, conform autorităților, notează NBC Chicago.

Ulterior, copila a fost dată dispărută.

Cazul a fost prezentat într-un episod al serialului Netflix „Unsolved Mysteries /Mistere neelucidate”, iar weekendul trecut fata a fost recunoscută de către o persoană, care a sesizat autoritățile, într-un centru comercial din Asheville.

De asemenea, mama copilei, Heather Unbehaun, a fost reținută.

Centrul Național pentru Copii Dispăruți și Exploatați a anunțat printr-o postare publicată pe Facebook: „Kayla Unbehaun a fost găsită în Carolina de Nord”.

Mai mult decât atât, tatăl copilei a solicitat ca NCMEC să transmită un mesaj din partea sa: „Sunt foarte bucuros că Kayla este în siguranță acasă. Vreau să mulțumesc Centrului Național pentru Copii Dispăruți și Exploatați și tuturor autorităților care au lucrat la cazul ei. Cerem să ne fie respectată intimitatea în acest nou început”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cătălin Bordea s-a răzbunat pe fosta soție după ce a aflat cu cine îl înșela

2 Oana Zăvoranu, declarații cam picante despre amanta lui Alex Ashraf

3 Nici după 50 de ani nu s-a aflat cine e / Povestea bărbatului misterios care a sărit dintr-un avion deturnat, având la el 200.000 USD

4 VIDEO O persoană misterioasă a dat târcoale trupului lui DJ Lalla. Detaliul care ridică semne de întrebare privind decesul

5 Foarte interesante amănunte...