O dezvăluire care dă de gândit/„Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

O dezvăluire care dă de gândit/„Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

Primarul Kievului, Vitaliy Klitschko, a declarat într-un interviu acordat grupului de media Funke că nu s-a întâlnit niciodată personal cu Vladimir Zelensky de la începutul conflictului din țară, sugerând că președintele are „alte lucruri de făcut”.

Primarul Kievului s-a plâns că nu există coeziune și unitate între principalii politicieni ucraineni în contextul conflictului.

Vorbind despre relația sa cu Zelensky și despre încercările de a rezolva tensiunea observată între ei, Klitschko a menționat că a încercat să se întâlnească cu președintele „de zeci de ori” de la începutul ostilităților, deoarece „multe depind de capitala țării”.

„Dar, din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”, s-a plâns el.


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă