O dronă plină cu explozibili, găsită într-o pădure din apropiere de Moscova

O dronă plină cu explozibili, găsită într-o pădure din apropiere de Moscova

O dronă plină cu explozibili ar fi fost descoperită duminică lângă o localitate situată la circa 35 de kilometri est de centrul Moscovei, scrie presa rusă fidelă Kremlinului, care citează surse din structurile de forță ale regimului Putin.

Fragment din drona cu explozibili care ar fi fost găsită în apropiere de Moscova FOTO Telegram/ Baza

Potrivit propagandiștilor de la Moscova, este vorba de o dronă de tip UJ-22 produsă de compania ucraineană Ukrjet.

Drona ar fi căzut într-o pădure de lângă orașul Noghinsk din cauza faptului că ar fi rămas fără combustibil. Aparatul de zbor fără pilot, găsit de o localnică, ar fi avut circa 17 kilograme de explozibili.

Operațiunea de dezamorsare a explozibilului ar fi durat circa cinci ore. Nu se știe deocamdată locul lansării dronei, dar un blogger rus susține că un dispozitiv similar s-ar fi prăbușit anterior în apropiere de orașul Kolomna, situat de asemenea în regiunea Moscova.

Această informație apare în contextul unui nou atac cu drone , în noaptea de duminică spre luni, asupra portului Sevastopol, care găzduiește Flota Rusă la Marea Neagră.

Potrivit unui reprezentant al administrației instalate de Moscova în Sevastopol, o dronă a fost doborâtă, în timp ce alta a explodat singură fără să provoace daune sau victime.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Foarte interesante amănunte...

4 VIDEO Ultimele imagini cu Putin, la slujba de Paște...

5 O femeie indiană și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o la „relații sexuale împotriva naturii cu orice bărbat, femeie sau animal”