O echipă din România l-a ofertat pe Cristiano Ronaldo. Salariul de angajat la alimentară pe care i-l oferă

O echipă din România l-a ofertat pe Cristiano Ronaldo. Salariul de angajat la alimentară pe care i-l oferă

Cristiano Ronaldo a primit prima ofertă oficială din România, după ce s-a despărțit de Manchester United și se află în căutarea unei noi echipe , la care să evolueze pe final de carieră.

Cristiano Ronaldo. Captură video

Steagul Roșu Brașov a emis un comunicat de presă pe Twitter, prin care spune că board-ul clubului a ajuns la un acord pentru a-l oferta pe Cristiano Ronaldo.

Echipa care evoluează în Liga a 3-a din România, Grupa 5, a specificat și suma pe care atacantul portughez ar urma să o încaseze lunar, de la gruparea brașoveană.

Ronaldo, care s-a despărțit înaintea Mondialului de Manchester United , ar primi un salariu de 516 euro, echivalentul a 2550 de lei pe lună.

„Conducerea noastră a ajuns la un acord pentru a-i oferi lui Cristiano un contract până la finalul acestui sezon. Contractul de 516,35 euro (2550 lei) arată cât de serioși suntem în a construi o echipă care poate accede în play-off-ul Ligii 3 și ataca promovarea”, scrie în mesajul postat de clubul brașovean.

Clubul brașovean a copiat ideea celor de la Ashton United, care i-au propus lui Erling Halland, atacantul formației Manchester City, să semneze un contract cu gruparea engleză pe durata Cupei Mondiale, cât campionatul din Premier League este întrerupt.

Astfel, clubul englez a câștigat enorm de mulți urmăritori pe rețelele de socializare, iar numele echipei a fost timp de câteva zile pe buzele tuturor fanilor fotbalului internațional.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani