O echipă din România l-a ofertat pe Cristiano Ronaldo. Salariul de angajat la alimentară pe care i-l oferă

O echipă din România l-a ofertat pe Cristiano Ronaldo. Salariul de angajat la alimentară pe care i-l oferă

Cristiano Ronaldo a primit prima ofertă oficială din România, după ce s-a despărțit de Manchester United și se află în căutarea unei noi echipe , la care să evolueze pe final de carieră.

Cristiano Ronaldo. Captură video

Steagul Roșu Brașov a emis un comunicat de presă pe Twitter, prin care spune că board-ul clubului a ajuns la un acord pentru a-l oferta pe Cristiano Ronaldo.

Echipa care evoluează în Liga a 3-a din România, Grupa 5, a specificat și suma pe care atacantul portughez ar urma să o încaseze lunar, de la gruparea brașoveană.

Ronaldo, care s-a despărțit înaintea Mondialului de Manchester United , ar primi un salariu de 516 euro, echivalentul a 2550 de lei pe lună.

„Conducerea noastră a ajuns la un acord pentru a-i oferi lui Cristiano un contract până la finalul acestui sezon. Contractul de 516,35 euro (2550 lei) arată cât de serioși suntem în a construi o echipă care poate accede în play-off-ul Ligii 3 și ataca promovarea”, scrie în mesajul postat de clubul brașovean.

Clubul brașovean a copiat ideea celor de la Ashton United, care i-au propus lui Erling Halland, atacantul formației Manchester City, să semneze un contract cu gruparea engleză pe durata Cupei Mondiale, cât campionatul din Premier League este întrerupt.

Astfel, clubul englez a câștigat enorm de mulți urmăritori pe rețelele de socializare, iar numele echipei a fost timp de câteva zile pe buzele tuturor fanilor fotbalului internațional.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandal online / Denise Rifai contraatacă „sexual”: „Nu vă căutați acum în pantaloni căci nu veți găsi mare lucru!”

2 Generalul Coldea, filat și fotografiat pe aeroportul din Geneva și în avion...

3 O imagine care va aduce gheață în chiloții multor pesediști...

4 Simplă speculație de presă?

5 Bădălău a refuzat să dea declarații la DNA / Procurorii au înregistrări video de la toate discuțiile pesedistului cu denunțătorul său, primarul Dan Pasa…