O fată dispărută de aproape patru ani s-a prezentat la o secțe de poliție. „Miracole există”

O fată dispărută de aproape patru ani s-a prezentat la o secțe de poliție. „Miracole există”

O fată din Arizona, care a dispărut cu aproape patru ani în urmă, a apărut la o secție de poliție din Montana. Fata a dispărut în 2019, iar marți, ea s-a prezentat la un departament de poliție la aproximativ 65 de kilometri de granița SUA-Canada și aproape 2.000 de kilometri de casă.

Alicia Navarro s-a prezentat singură la poliție FOTO Glendale Police Department

„Miracolele există”, a spus mama ei, Jessica Nunez într-o postare pe Facebook. Când Alicia a dispărut de acasă, pe 15 septembrie 2019, tânăra de atunci în vârstă de 14 ani a lăsat în urmă o notă semnată pe care scria: „Am fugit. Mă voi întoarce, jur. Îmi pare rău”.

Mama ei credea atunci că fata ei a fost momită de cineva pe care l-a cunsocut online. „Nu este ceva ce sa întâmplat din senin. Și chiar cred că a fost momită crezând că va avea un fel de aventură, petrecere sau poate dragoste”, a spus ea atunci, arată BBC .

Adolescenta a fost diagnosticată cu autism înalt funcțional și era o jucătoare pasionată de jocuri video, a adăugat ea.

Potrivit femeii, fiica ei, Alicia Navarro, a fost primul copil din Arizona care a primit o notificare de urgență rară pentru persoanele dispărute cu „dizabilități cognitive sau de dezvoltare specifice” și persoanele în vârstă.

S-a întors acasă în siguanță

La o conferință de presă de marți, Jose Santiago - purtătorul de cuvânt al poliției din orașul ei natal Glendale, Arizona - a declarat că Alicia, acum în vârstă de 18 ani, a intrat singură în secția de poliție din Montana și s-a identificat. Ea a cerut ajutor pentru a o elimina de pe lista de minori dispăruți, dar părea în siguranță, sănătoasă și fericită , a spus el. Santiago a adăugat că ea părea să fi plecat intenționat de acasă și că nu a avut „nici un fel de necaz”. Nu este clar cum a ajuns Alicia până în Montana, care se află la mai mult de 1.900 km distanță de casa ei, iar cazul rămâne în curs de anchetă.

Mama ei a anunțat într-un videoclip pe pagina de Facebook Finding Alicia, că fiica ei s-a întors acasă în siguranță, dar a spus că nu are detalii. „Vreau să-i dau slavă lui Dumnezeu pentru că a răspuns la rugăciuni și pentru această minune ”, a spus ea.

Pentru toți cei care au persoane dragi dispărute, vreau să folosiți acest caz ca exemplu. Miracolele există. Nu vă pierdeți niciodată speranța și luptați întotdeauna.”

Locotenentul Scott Waite le-a spus reporterilor că mama și fiica au avut o reuniune „covârșitoare din punct de vedere emoțional”, în care Alicia „și-a cerut foarte mult scuze pentru ceea ce i-a supus mamei”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?