O femeie a fost condamnată la închisoare pentru că a dat de 150 de ori examen pentru permisul de conducere în numele altor persoane

O femeie a fost condamnată la închisoare pentru că a dat de 150 de ori examen pentru permisul de conducere în numele altor persoane

Inderjeet Kaur, în vârstă de 29 de ani, din Llanelli, Carmarthenshire, a mărturisit că a susţinut testele între 2018-2020, potrivit BBC . Conform poliţiei, ea dădea examenele în locul unor persoane care nu ştiau suficient de bine limba engleză.

Conform tribunalului din Swansea, care a condamnat-o, Kaur a trezit bănuieli la centrele de testare fiindcă se dădea drept altcineva, iar poliţia a fost avertizată.

Kaur a susţinut examenele în Swansea, Carmarthen, Birmingham şi Londra. Conform poliţiei, femeia făcea acest lucru pentru bani.

„Fraudele ca acestea prezintă riscuri semnificative pentru publicul larg”, a declarat inspectorul de poliţie Steven Maloney, conform BBC.

O reprezentantă a Agenţiei pentru standardele şoferilor şi vehiculelor, Caroline Hicks, a afirmat că permisele de conducere obţinute în mod fraudulos ar putea fi anulate.

„ Testele de conducere şi testele teoretice există pentru a ne asigura că oamenii au cunoştinţele, abilităţile şi atitudinea corectă pentru a conduce pe drumurile noastre. Eludarea testelor pune vieţile în pericol”, a mai adăugat Hicks.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale