O femeie a găsit trupul mumificat al soțului în debaraua casei lor, la opt luni după ce a anunțat dispariția acestuia

O femeie a găsit trupul mumificat al soțului în debaraua casei lor, la opt luni după ce a anunțat dispariția acestuia

O femeie din Illinois, SUA, și-a găsit soțul mort într-un dulap din casă, la aproape 8 luni după ce l-a dat dispărut, deși în acest interval poliția a percheziționat de două ori casa cuplului, dar nu a găsit nimic, notează The Independent.

FOTO: Captură video/ Fox 2 St Louis

Jennifer Maedge l-a dat dispărut pe soțul ei, Richard Maedge, pe 27 aprilie anul trecut. Poliția a căutat în locuința acestora din Troy, Illinois, și a investigat dispariția bărbatului. Cu toate acestea, el nu a fost găsit până pe 11 decembrie, când doamna Maedge a găsit rămășițele lui într-un dulap din casă, în timp ce se ducea să ia niște decorațiuni de Crăciun.

Potrivit medicului legist, bărbatul s-a sinucis.

Soțul a murit prin sinucidere, potrivit raportului medicului legist.

„M-am decis să pun bradul de Crăciun și căutam niște ornamente de Crăciun, iar atunci l-am descoperit”, a declarat soția pentru St Louis Post-Dispatch în decembrie. „S-a sinucis”.

Maedge a declarat poliției că a vorbit ultima dată cu soțul ei cu o zi înainte de a raporta dispariția acestuia. El o sunase pentru a-i spune că pleacă mai devreme de la serviciu, dar când a ajuns acasă, el nu era acolo, deși mașina lui era parcată în fața casei, iar cheile și portofelul erau la locul lor.

Când poliția a percheziționat casa, nu fost găsit niciun indiciu care să ducă la locul unde se afla bărbatul.

Kelly Rogers, criminalist, a spus că, în timpul precheziției, polițiștii au sesizat că locuința era plină de cutii și obiecte pe care soții le colectaseră de-a lungul vieții. Oamenii legii au sesizat și un miros de „canal” în casă, pe care și femeia l-a reclamat mai târziu la poliție. Astfel, polițiștii au percheziționat din nou locuința și au constatat că mirosul sesizat prima dată era mai pregnant, dar nu au găsit nicio legătură cu soțul dispărut.

Familia a luat legătura cu un instalator, care a spus că mirosul era similar cu cel al gazelor de canalizare, a declarat medicul legist adjunct. Instalatorul a pus un capac pe o țeavă de canalizare din subsol, care a părut să scape de miros.

Maedge a găsit rămășițele soțului ei pe 11 decembrie anul trecut, spunând poliției că s-a dus într-un dulap ascuns pentru a lua decorațiuni de Crăciun și a găsit corpul soțului ei înăuntru.

Medicul legist adjunct a declarat pentru KTVI că trupul soțului a depășit stadiul de descompunere și se afla acum într-o stare de mumificare, lucru care apare atunci când fluidele se usucă sau sunt îndepărtate de pe piele.

Acesta a adăugat că un corp care a ajuns în această stare poate să nu miroasă prea mult, ceea ce ar fi un motiv pentru care bărbatul a rămas dispărut atât de mult timp.

Autopsia a constatat că nu există suspiciuni de crimă în cazul decesului său.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

3 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

4 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”