O femeie a mințit că a câștigat jackpotul de peste un miliard de dolari din SUA. „Mi-e frică acum”

O femeie a mințit că a câștigat jackpotul de peste un miliard de dolari din SUA. „Mi-e frică acum”

O americancă care a intrat vineri în magazinul unde s-a vândut biletul câștigător i-a spus unui reporter că ea a câștigat marele premiu. I-a îmbrățișat pe oamenii din magazin și a fugit. S-a descoperit ulterior că mințise.

O americancă a mințit că a câștigat marele premiu la Powerball FOTO Profimedia

O femeie a mințit cu seninătate un reporter, în fața căruia a susținut vineri, 21 iulie, că a câștigat jackpotul la loteria Powerball din Statele Unite, în valoare de 1,08 miliarde de dolari.

Sarai Palacios, nepoata lui Nabor Herrera, bărbatul care deține magazinul „Las Palmitas Mini Market”, lângă Skid Row, Los Angeles, unde s-a vândut biletul câștigător, a spus că, de fapt, femeia nu a câștigat jackpotul . „Nu sunt sigură de ce a făcut asta. Cred că doar a vrut să fie la televizor”, a spus Palacios, potrivit Business Insider .

„Nu știm încă cine este câștigătorul. Încă nu s-au prezentat”, a mai declarat Palacios. Loteria din California a anunțat joi că magazinul respectiv a vândut biletul câștigător pentru al treilea cel mai mare jackpot la Powerball din istorie și al șaselea cel mai mare câștig la loterie din SUA.

Un videoclip distribuit de Inside Edition arată o femeie neidentificată care a intrat vineri în magazin. Femeia a început să plângă și i-a răspuns cu „da” unui reporter care a întrebat-o dacă a cumpărat biletul câștigător. În videoclip, femeia a putut fi auzită spunând: „Mi-e frică acum. Sunt speriată”.

Ea i-a îmbrățișat pe oamenii din magazin și apoi a fugit. Herrera, proprietarul magazinului a declarat pentru presa locală că femeia respectivă minte, pentru că nu a recunoscut-o.

Proprietarul magazinului urmează să primească nu mai puțin de un milion de dolari pentru că a vândut biletul câștigător. Bărbatula declarat pentru presa locală că vrea să folosească o parte din câștiguri pentru a-și duce familia în vacanță.

Câștigul de un miliard de dolari a urmat celor 38 de extrageri consecutive în care nimeni nu a câștigat jackpotul. Un bărbat, Edwin Castro, a câștigat anul trecut un jackpot record de două miliarde de dolari cu un bilet cumpărat dintr-o benzinărie aflată la 13 kilometri distanță de magazinul lui Herrera.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat