O femeie a murit în metroul din Paris după ce haina i-a fost prinsă în uşa unui vagon

O femeie a murit în metroul din Paris după ce haina i-a fost prinsă în uşa unui vagon

O femeie în vârstă de 40 de ani a murit sâmbătă în metroul din Paris după un incident aparent banal, în care haina i-a fost prinsă într-o uşă, la coborârea din tren, arată AFP, citată de Agerpres.

Metrou Paris. FOTO AFP

Tragedia a fost anunţată duminică de Regia autonomă de transporturi pariziene (RATP) şi Parchet.

„La scurt timp după ora 16.00, la staţia de metrou Bel-Air, o femeie născută în 1977 şi-a prins haina în timp ce cobora din tren şi a decedat", a indicat Parchetul.

Mass-media franceză relatează că accidentul a avut în contextul în care coborârea din vagonul metroului ar fi fost precipitată şi femeia a fost prinsă în uşă când trenul a pornit din nou.

Cercetările sunt în curs

O anchetă deschisă în acest caz urmează să stabilească circumstanțele producerii tragediei.

Amintim că, anul trecut, într-o staţie din New York, un bărbat care a călcat din greşeală în spaţiul gol dintre peron şi metrou şi-a prins piciorul, fiind târât de trenul aflat în mişcare ,

Bărbatul s-a blocat între vagon şi platformă după ce trenul se pregătea să plece din staţia Grand St. Station din Lower Manhattan. El a fost dus de urgenţă la Spitalul Bellvue având, fin fericire, doar răni uşoare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”