O femeie a murit în metroul din Paris după ce haina i-a fost prinsă în uşa unui vagon

O femeie a murit în metroul din Paris după ce haina i-a fost prinsă în uşa unui vagon

O femeie în vârstă de 40 de ani a murit sâmbătă în metroul din Paris după un incident aparent banal, în care haina i-a fost prinsă într-o uşă, la coborârea din tren, arată AFP, citată de Agerpres.

Metrou Paris. FOTO AFP

Tragedia a fost anunţată duminică de Regia autonomă de transporturi pariziene (RATP) şi Parchet.

„La scurt timp după ora 16.00, la staţia de metrou Bel-Air, o femeie născută în 1977 şi-a prins haina în timp ce cobora din tren şi a decedat", a indicat Parchetul.

Mass-media franceză relatează că accidentul a avut în contextul în care coborârea din vagonul metroului ar fi fost precipitată şi femeia a fost prinsă în uşă când trenul a pornit din nou.

Cercetările sunt în curs

O anchetă deschisă în acest caz urmează să stabilească circumstanțele producerii tragediei.

Amintim că, anul trecut, într-o staţie din New York, un bărbat care a călcat din greşeală în spaţiul gol dintre peron şi metrou şi-a prins piciorul, fiind târât de trenul aflat în mişcare ,

Bărbatul s-a blocat între vagon şi platformă după ce trenul se pregătea să plece din staţia Grand St. Station din Lower Manhattan. El a fost dus de urgenţă la Spitalul Bellvue având, fin fericire, doar răni uşoare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a elucidat misterul femeii moarte din Audi

2 Cine este frumoasa procuroare de la flagrantul DNA în care a fost săltat baronul PSD Buzatu

3 „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”

4 „Mor de draci” / „Dumnezeirea mamii lor, cred că treʼ să mă duc să-i bat” / A apărut documentul care-l îngroapă definitiv pe baronul PSD Buzatu!

5 VIDEO „Acest bărbat dă clasă tuturor”