O femeie a născut într-o parcare, refuzând să fie ajutată de autorități. Când i-au aflat numele, polițiștii au înțeles motivul

O femeie a născut într-o parcare, refuzând să fie ajutată de autorități. Când i-au aflat numele, polițiștii au înțeles motivul

O tânără de 31 de ani a născut marți un copil într-o parcare din Germania. Ea a refuzat orice ajutor și nu a vrut să-și dea numele, potrivit site-ului radiodifuzorului regional german Südwestrundfunk.

Polițiștii au rămas uimiți când au văzut că femeia refuză orice tip de ajutor, deși ea a pierdut mult sânge la naștere. De asemenea, ea nu a vrut să-și spună numele.

Femeia devenise chiar recalcitrantă, descriu polițiștii. Ea a refuzat atât deplasarea la spital, cât și alte ajutoare medicale.

Când oficialii au aflat numele, a devenit clar de ce femeia se împotrivea la orice acțiune a autorităților.

După cum au aflat polițiștii, femeia este căutată de către sistemul judiciar. Trei procurori diferiți sunt pe urmele mamei copilului, dar autoritățile nu au vrut să spună motivul.

În cele din urmă, poliția a dus-o pe femeie la un spital, sub constrângere. Din fericire, nu s-au constatat consecințe grave ale nașterii din parcare pentru ea și pentru copil.

Acum, biroul de asistență socială pentru tineret și un tribunal verifică ce se întâmplă cu copilul. De asemenea, poliția investighează comportamentul mamei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante