O femeie a scăpat de un viol după ce a tăiat cu dinții limba agresorului

O femeie a scăpat de un viol după ce a tăiat cu dinții limba agresorului

O femeie dn Avignon, Franța, a fost agresată sexual weekendul trecut. Ea se afla n cartierul Saint-Jean, unde își plimba câinele, când un bărbat de aproximativ 30 de ani a sărit pe ea. Femeia a reușit să scape de el după ce i-a tăiat limba cu dinții.

Femeia s-a apărat de agresor FOTO Shutterstock

Femeia în vârstă de 57 de ani a fost agresată sexual în noaptea de sâmbătă spre duminică (18 spre19 februarie), în jurul orei 4 dimineața. Aceasta își plimba câinele pe strada Diourbel, în cartierul Saint-Jean, când un individ a început să o urmărească. Acesta a reușit la un moment dat să-i iasă în față și a îmbrâncit-o, a sărutat-o cu forța și și-a strecurat mâna în pantalonii ei. Femeia însă nu s-a lăsat intimidată și, când a încercat să o sărute cu forța, ea l-a mușcat atât de tare, încât i l-a tăiat limba cu dinții.

S-a prezentat la poliție cu dovada

Femeia a plecat, apoi, acasă cu dovada materială a agresiunii. Apoi, însoțită de fiul ei, s-a dus la secția de poliție, unde le-a arătat polițiștilor bucată de limbă tăiată.

Bărbatul a fost găsit și arestat la scurt timp, în apropiere de locul atacului, plin de sânge.

Polițiștii au descoperit că bărbatul de 30 de ani este din Tunisia și că nu are acte legale de ședere în Franța. El a prezentat polițiștilor o versiune total diferită de a femeii. El le-a spus că femeia ar fi cedat farmecului său și ea a fost cea care a sărit pe el.

Prefectura din Vaucluse i-a emis tunisianului o obligație de a părăsi teritoriul francez. De asemenea, bărbatul a fost prezentat unui judecător în vederea unei pedepse cu închisoarea provizorie. El ar trebui să fie judecat în înfățișare imediată.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia