O femeie a văzut pe camerele de supraveghere că un bărbat dormea în patul din dormitorul ei. Cum a reacționat

O femeie a văzut pe camerele de supraveghere că un bărbat dormea în patul din dormitorul ei. Cum a reacționat

O femeie din Scoția a tras o sperietură zdravănă în momentul în care a observat pe camerele de suppraveghere un bărbat care dormea în patul din dormitorul ei. În urma incidentului șocant , aceasta a alertat polițiștii.

Bărbatul a fost surprins în patul unei tinere FOTO Daily Mail

Îi curgea sânge de la frunte. Înăuntru era ca o scenă a crimei, cu pete de sânge pe covor, calorifere și balustradă. A fost terifiant”, a povestit Caitlin Sullivan, în vârstă de 22 de ani.

În sufragerie, Caitlin a găsit o șurubelniță pe care crede că bărbatul a folosit-o să spargă o fereastră. Femeia l-a observat pe individ în momentul în care a primit o alarmă de la camerele cu care își supraveghea copilul. Pe camere a văzut un bărbat care a intrat în locuința sa și a dormit în patul pe care îl împarte cu copilul ei, relatează Daily Mail .

Camera este conectată la telefonul meu și mă anunță dacă există vreo mișcare. Așa că, când a bâzâit, m-am uitat la fluxul live din casa mea și am văzut picioarele acestui bărbat. Inima mea aproape s-a oprit. Am încuiat toate ușile înainte de a pleca, dar dormea acolo în patul meu”, a spus femeia.

A spart o fereastră cu o șurubelniță

Întâmplarea bizară a avut loc pe 29 august 2023, în orașul Sauchie, Clackmannanshire. Speriată, Caitlin a alertat imediat poliția, care s-a deplasat la fața locului.

În sufragerie, Caitlin a găsit o șurubelniță pe care crede că bărbatul a folosit-o să spargă o fereastră.

A doua zi, individul, care nu a fost aresta, i-a trimis femeii un mesaj ciudat pe Facebook. I-a mulțumit că l-a lăsat să doarmă și și-a cerut scuze.

Mulțumesc că m-ai lăsat să dorm timp de trei ore, sper că nu a fost vreun deranj”. Individul și-a încheiat mesajul cu „speranța de a ne întâlni într-o zi”.

Nu-mi venea să cred. Am fost atât de șocată, încât nu știam cine este. Nu îmi venea să cred că era un bărbat în patul meu. Nu înțeleg cum a intrat în casă. Nu am mai stat în casă de atunci. Nu vreau să mă întorc niciodată în casa aceea”, a mărturisit tânăra.

Caitlin spune că se teme pentru viața ei și a băiețelului său. Vecinii povestesc că străinul a fost văzut și cu o seară înainte încercând să intre în casa ei. Individul nu a fost arestat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?