O femeie care s-a trezit din comă după doi ani a făcut declaraţii teribile. Pe cine a indicat drept agresor

O femeie care s-a trezit din comă după doi ani a făcut declaraţii teribile. Pe cine a indicat drept agresor

Wanda Palmer, în vârstă de 51 de ani, şi-a acuzat fratele că a atacat-o la reşedinţa ei de lângă Cottageville, Virginia de Vest, în iunie 2020. Anchetatorii au precizat că femeia a fost „atacată, lovită şi lăsată să moară”, potrivit unei declaraţii postate pe Departamentul Sheriffului Jackson County pe Facebook.

Conform CNN, Poliţia a transmis că a găsit-o pe Palmer într-o „poziţie verticală” pe canapea ei, cu răni grave cauzate de ceea ce părea a fi o secure. Şeriful din Jackson County, Ross Mellinger, a declarat pentru CNN că, atunci când a sosit Poliţia, ei au crezut că ea era moartă, dar şi-au dat seama la scurt timp că era încă în viaţă şi respira superficial.

La doi ani de la atac, arma cu care s-a produs agresiunea nu a fost găsită, a spus Mellinger. Un martor însă a declarat că l-a văzut pe fratele lui Palmer, Daniel, pe verandă în jurul miezului nopţii, cu puţin timp înainte de a fi descoperită femeia, a spus Mellinger.

În acest caz nu există înregistrări telefonice, filmări sau martori oculari, a spus şeriful. Poliţia a investigat mai multe persoane, dar nu a putut formula acuzaţii. În urmă cu câteva săptămâni, a spus Mellinger, a primit un telefon la biroul său de la clinica de îngrijiri unde era internată Wanda Palmer, precizând că aceasta poate vorbi cu autorităţile. Palmer a reuşit să răspundă la întrebări doar cu da sau nu, dar a oferit suficiente date pentru ca poliţia să-l aresteze pe Daniel, a declarat Mellinger pentru CNN.

Daniel Palmer III, în vârstă de 55 de ani, a fost arestat şi acuzat vineri de tentativă de omor. El a fost judecat şi s-a stabilit o cauţiune de 500.000 de dolari, potrivit şerifului din Jackson County, care a spus că nu este clar cum şi de ce s-a produs atacul.

Wanda Palmer este acum coerentă, dar incapabilă să ţină conversaţii de lungă durată, a mai spus şeriful din Jackson County pentru CNN.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...