O femeie din Australia, filmată în timp ce pune pe fugă un crocodil cu un... papuc

O femeie din Australia, filmată în timp ce pune pe fugă un crocodil cu un... papuc

O femeie din Australia a reușit să își păstreze calmul în fața unor crocodili de apă sărată și chiar să îl sperie pe unul dintre aceștia folosindu-se doar de un papuc, informează luni Reuters.

Sursa foto: Captură foto / YouTube

Femeia se afla pe malul Cahill's Crossing din Parcul Național Kakadu situat în Teritoriile din Nord, alături de câinele său. În imagini se observă cum de cei doi se apropie amenințător un crocodil. Protagonista rămâne însă calmă, face un pas înapoi, își scoate papucul și îl îndreaptă spre reptila aflată la mică distanță.

Din fericire, crocodilul de dimensiuni impresionante a făcut cale întoarsă.

''Este incredibil cum poate cineva să-și asume un asemenea risc. Nu cred că a realizat cât de periculos este un asemenea comportament'', a declarat pentru sursa citată Lyndon Anlezark, un localnic pasionat de crocodili, care a filmat scena.

Paznicii parcului național cred că în întinderea de apă de șase kilometri trăiesc peste 120 de crocodili.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”