O femeie din Coreea de Sud ar putea ajuta la rezolvarea misterului „copiilor din valiză” din Noua Zeelandă

O femeie din Coreea de Sud ar putea ajuta la rezolvarea misterului „copiilor din valiză” din Noua Zeelandă

O femeie aflată în Coreea de Sud ar fi mama copiilor morți descoperiți într-o valiză cumpărată la un depozit din Aukland, Noua Zeelandă. Poliția din Seul a fost solicitată pentru a confirma prezența femeii.

Copii găsiți morți într-o valiză cumpărată în Noua Zeelandă FOTO Shutterstock

Potrivit The Guardian, ar fi vorba de o femeie care ar fi ajuns în Noua Zeelandă în 2018 și s-ar fi născut în Coreea de Sud. Un polițist din Seul a declarat că nu există nicio consemnare că femeia ar fi părăsit țara în acel an.

„Poliția din Noua Zeelandă a cerut confirmarea dacă persoana care ar putea avea legătură cu un caz de crimă se află în Coreea de Sud”, a spus ofițerul de poliție, adăugând că, având în vedere adresa și vârsta ei trecută, ea ar putea fi mama copiilor, scrie Digi24.

The NZ Herald a citat o sursă și a relatat că o rudă a copiilor s-ar afla în Coreea de Sud. De asemenea, postul național de radio sud-coreean a precizat că Interpol a cerut poliției să afle unde este femeia. Potrivit unei alte publicații, aceasta ar putea fi reținută.

Poliția din Noua Zeelandă nu a confirmat dacă a făcut o astfel de solicitare poliției din Seul, dar anterior a transmis că lucrează cu Interpol.

Săptămâna trecută a fost deschisă o anchetă pentru omucidere în Auckland, după ce rămășițele a doi copii au fost descoperite de o familie care a cumpărat o remorcă cu mai multe obiecte vândute în vrac. Poliția a precizat că familia care a găsit cadavrele nu are legătură cu victimele.

Autopsia a stabilit că cei doi copii despre care este vorba în această anchetă aveau între cinci și zece ani, dar și că valizele ar fi fost ascunse timp de o perioadă îndelungată.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale